Ascom lancerer smart integreret workflowløsning til sundhedssektoren med Ascom Myco smartphone i centrum

Ascom Myco er en ny, banebrydende smartphone designet specielt til personalet i sundhedssektoren. Sammen med Ascom Unite middleware, patientkaldesystemer og 3. part apps gør den det muligt at øge kvaliteten trods begrænsede ressourcer i sundhedssektoren.

Loading media player...

Video in English Ascom Myco, developed for increased patient safety and satisfaction

GÖTEBORG, Sverige--()--Ascom Wireless Solutions har netop løftet sløret for en helt ny type smartphone. Ascom Myco kombinerer smartphonens muligheder med en række specialdesignede funktioner som understøtter kommunikationen og workflowet i sundhedssektoren.

Robust, pålidelig og holdbar

Ascom Myco indeholder alle de sædvanlige smartphone-funktioner som fx touchscreen, 3G og Wi-Fi, men har derudover et robust design, som kan modstå stød og desinfektionsmidler. Batteriet holder længe og kan udskiftes hurtigt, så man undgår ventetid, mens telefonen oplader. Både størrelse og vægt er optimeret, så telefonen kan betjenes med en hånd og er let at have på sig. Ascom Myco kan desuden bruges til at tilgå apps, både generiske Android apps og apps udviklet specielt til telefonen.

Det, der i særlig grad gør Ascom Myco unik, er de mange kommunikationsfunktioner. Ascom har udviklet en telefon med uovertruffen VoWiFi performance. En indbygget barkodelæser gør det muligt at udnytte eksisterende og fremtidige teknologier til at identificere patienter og lægemidler med større sikkerhed. Telefonen har også et ekstra top-display, som kan vise rullende beskeder og angive vigtigheden af beskederne ved hjælp af LED farve.

Alt er lige ved hånden

Ascom Unite integrerer smidigt med hospitalsinformationssystemer, patientmonitorer og patientkaldesystemer og sikrer, at de kan tilgås direkte fra Ascom Myco. Brugergrænsefladen er brugervenlig og patientorienteret. Sygeplejerskerne får tildelt deres respektive patienter direkte på deres smartphone, og har derefter adgang til patientinformationer som fx svar på laboratorieprøver samt alarmer og kald fra deres patienter.

Ascom Unite filtrerer og prioriterer alarmer samt videresender og eskalerer dem, så arbejdspresset på sygeplejerskerne mindskes. Sygeplejerskerne kan på deres telefon se, hvilken type meddelelse eller alarm, det drejer sig om, hvor alvorligt det er, og hvilken patient det drejer sig om – selv når telefonen ligger i brystlommen, eftersom al nødvendig information vises på top-displayet.

Designet til kliniske arbejdsflows

-Vores ambition med Ascom Myco er at give personalet i sundhedssektoren mere tid til patienterne, så både patientoplevelsen og –sikkerheden øges. Vi har fokus på tre områder: At reducere alarmtræthed, at gøre information tilgængelig for personalet i situationen på stedet, og at forbedre det kliniske arbejdsflow. Vi har fulgt personalet gennem deres vagter og designet Ascom Myco med afsæt heri. Det er en økonomisk telefon, som er bygget til at holde i et krævende miljø, og den er fleksibel og enkel at integrere i den eksisterende it-arkitektur, siger Claes Ödman, administrerende direktør i Ascom Wireless Solutions.

-Ascom Myco er en smartphone udviklet til plejepersonalet og det kliniske personale. Sammen med Ascom Unite Middleware udgør den et komplet koncept for sikker håndtering af kritisk information. Vi mener, at sygeplejerskerne er sundhedssektorens spydspidser og de fortjener at have de bedste redskaber til at udføre deres gerning. Derfor hedder vores nye smartphone Ascom Myco – hvor Myco står for ”My companion”, siger Stefan Brämberg, VP Global Product Line Mobility i Ascom Wireless Solutions.

ABOUT ASCOM WIRELESS SOLUTIONS

Ascom Wireless Solutions (www.ascom.com/ws) is a leading provider of on-site wireless communications for key segments such as hospitals, elderly care, independent living, manufacturing industries, secure establishments, retail and hotels. More than 75,000 systems are installed at major companies all over the world. The company offers a broad range of voice and professional messaging solutions, creating value for customers by supporting and optimizing their Mission-Critical processes. The solutions are based on VoWiFi, IP-DECT, nurse call and paging technologies, smartly integrated into existing enterprise systems. The company has subsidiaries in 13 countries and 1,200 employees worldwide. Founded in 1955 and based in Göteborg, Sweden, Ascom Wireless Solutions is part of the Ascom Group, listed on the Swiss Stock Exchange.

Contacts

Ascom Wireless Solutions
Karin Dunberg, +46 761 25 10 24
Marketing Communications
karin.dunberg@ascom.se

Release Summary

Ascom launches a new solution for integrated workflow intelligence in healthcare – the Ascom Myco smartphone. Ascom Myco is a new purpose-built smartphone for healthcare.

Contacts

Ascom Wireless Solutions
Karin Dunberg, +46 761 25 10 24
Marketing Communications
karin.dunberg@ascom.se