RSC Bio Solutions breidt uit binnen Europese Unie

CHARLOTTE, N.C.--()--RSC Bio Solutions opent een nieuwe opslagfaciliteit in Rotterdam. Dat heeft de marktleider in biologisch afbreekbare smeermiddelen woensdag bekendgemaakt. RSC Bio Solutions kondigde daarnaast de benoeming van Richard Day tot marketmanager in Europa aan.

De opslagfaciliteit in Rotterdam vormt een grote uitbreiding die vooral gericht is op de vraag vanuit de aflandige olie- en gasindustrie in de Europese Unie.

Day heeft meer dan dertig jaar ervaring in olie en gespecialiseerde chemie. Hij bekleedde enkele leidinggevende functies in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten. Voor zijn aanstelling bij RSC Bio Solutions werkte hij als commercieel en operationeel directeur van Vickers Oils.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

RSC Bio Solutions
Andrea Simrell, 864-272-3057
andrea.simrell@jacksonmg.com

Release Summary

RSC Bio Solutions expands market presence in the EU with the addition of a UK-based market manager and new warehouse facility in the Netherlands to serve the marine industry.

Contacts

RSC Bio Solutions
Andrea Simrell, 864-272-3057
andrea.simrell@jacksonmg.com