MagicEvent.com innoveert door collaboratieve consumptie te koppelen aan zakelijk toerisme

Loading media player...

(Video: Business Wire)

PARIJS--()--MagicEvent.com, opgericht in 2014, is de eerste website voor het reserveren van accommodatie en boekingdiensten die volledig gericht is op zakelijk toerisme.

MagicEvent.com beschikt over een vertegenwoordiging in Europese steden als Parijs, Keulen, Hannover, Barcelona, Londen, enzovoort en biedt accommodatie in de onmiddellijke nabijheid van grote zakencentra en congrescentra en evenementencomplexen.

Met zorg geselecteerde accommodatie

Collaboratieve consumptie heeft de laatste jaren een aanzienlijke ontwikkeling doorgemaakt. Verscheidene websites groeien door het aanbieden van accommodatie bij particulieren thuis, maar geen van deze websites houdt rekening met de behoeften van veeleisende cliënten: professionals op zakenreis.

Deze hebben voor alles behoefte aan efficiency: ze willen geen tijd verspillen aan transport. Ze willen verblijven in de onmiddellijke nabijheid van de bijeenkomst. Wanneer grote internationale evenementen worden gehouden, zijn de hotels in recordtijd volgeboekt. Reserveringen worden lange tijd van tevoren gemaakt.

"MagicEvent.com biedt accommodatie in de nabijheid van evenementencentra en stelt u in de gelegenheid aanzienlijk te besparen op uw uitgaven, maar biedt toch een mate van comfort dat het comfort van hotels zelfs nog overtreft," aldus Valéry Linÿer, een van de oprichters van MagicEvent.com.

De website MagicEvent.com biedt villa’s, appartementen en kamers in de woningen van particulieren in een aantal Europese steden. De kwaliteitscriteria voor dit type accommodatie zijn eenvoudig te bepalen.

Het bedrijf heeft een exclusieve algoritme opgebouwd waarmee aan elke accommodatie sterren kunnen worden toegekend aan de hand van objectieve comfortcriteria op basis van hotelnormen. In aanvulling op de sterren kunnen voorgaande gasten - allemaal professionals op zakenreis - opmerkingen plaatsen en de accommodatie beoordelen met 1 - 5 harten.

Bij elke accommodatie wordt de afstand tot het geselecteerde evenementencomplex duidelijk vermeld in minuten te voet, per auto of met openbaar vervoer.

Dienstverlening toegesneden op zakelijke cliënten

MagicEvent.com richt zich niet alleen op het aanbieden van luxueuze accommodatie, maar hecht daarnaast veel waarde aan het bieden van service en ondersteuning aan zakelijke reizigers.

Hierdoor kunnen gasten een keuze maken uit diverse optionele diensten, zoals verzekering op maat, een privé-conciërge voor het bestellen van taxi’s, het maken van reserveringen in restaurants, het regelen van een stomerij, het boeken van kaartjes voor het theater, enzovoort. MagicEvent.com biedt exposanten en bezoekers daarnaast keuze uit de beste serviceproviders voor het organiseren van persconferenties, evenementen voor cliënten, productlanceringen, teambuildingsessies, enzovoort.

Download het perspakket

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MagicEvent.com
Contactpersoon voor de pers:
ab3c
Stéphane Barthélémi, tel. +33 (0)1 53 30 74 00
stephane@ab3c.com

Contacts

MagicEvent.com
Contactpersoon voor de pers:
ab3c
Stéphane Barthélémi, tel. +33 (0)1 53 30 74 00
stephane@ab3c.com