Roku præsenterer programmet "Roku Powered"

Sætter tjenesteudbydere i stand til at bruge internet til at øge værdien af Pay TV-udbud

IBC2014

SARATOGA, Californien og AMSTERDAM--()--Roku Inc. annoncerede i dag udvidelsen af dets internationale tilstedeværelse med introduktionen af programmet Roku Powered. Roku licenserer nu denne teknologi, der er rettet mod Pay TV-tjenesteudbydere uden for USA, og som sætter dets streamingplatform i stand til at bruge internettet til at levere tilpasset underholdning til forbrugere.

"Der har været en utrolig efterspørgsel fra Pay TV-udbydere efter en enkel måde til håndtering af den stigende forbrugerinteresse i internet-leveret underholdning", udtaler Steve Shannon, administrerende direktør for indhold og tjenester hos Roku. "Vores software i verdensklasse, omkostningseffektive hardwaredesign og brede indholdsvalg gør Roku til den ideelle strategiske partner for udbydere af Pay TV at samarbejde med for at omdanne deres brugeroplevelse og danne rammerne for succes i denne verden med internet-leveret video under hastig forandring."

Programmet Roku Powered giver mulighed for tilpasning og integration med Pay TV-tjenester for at optimere brugeroplevelsen, reducere kundeafgang og opfordre til opgradering af tv og bredbånd. Programmet Roku Powered giver PayTV-udbydere adgang til billig hardware, hurtig software, en enkel og intuitiv brugerflade og et bredt udvalg af streamingindhold. Programmet Roku Powered omfatter også adgang til fortsatte opgraderinger af software, så kunder altid får den seneste og bedste brugeroplevelse. Softwaretilpasning omfatter branding af PayTV-operatøren i hvert stadie i brugeroplevelsen, tilpassede brugerfladetemaer, indbyggede reklamemuligheder og styring af det streamingindhold, der er tilgængeligt via platformen.

Roku er pioner inden for denne tilgang i partnerskab med BSkyB (Sky). Efter et kommercielt forhold etableret i 2012 udviklede Roku og Sky NOW TV-boksen, som blev lanceret i juli 2013. Det var første gang, Roku licenserede sin prisvindende streamingplatform, hvilket gav Sky mulighed for at udvide sit lederskab inden for OTT-video ved at udnytte et omkostningseffektivt hardwaredesign koblet med en sikret softwareplatform.

Emma Lloyd, direktør for Corporate Business Development hos Sky, kommenterer: "Den innovative licenseringstilgang, vi har udviklet med Roku, har dramatisk reduceret vores produktionstid og givet os mulighed for at nyde godt af det voksende behov for internet-tv ved at lancere en ydedygtig og billig streamingboks. NOW TV-boksen er allerede en nøglekomponent i vores OTT-lederskab og giver kunder endnu en enkel måde til at tilgå indhold fra Sky og udvider vores distributionsområde yderligere."

Shannon taler på IBC Leaders’ Summit i Amsterdam den 11. september og kan mødes privat med udbydere. Gå til www.roku.com/rokupowered for at flere oplysninger, eller kontakt teamet på rokupowered@roku.com.

Om Roku Inc.

Roku har skabt en populær streamingplatform til levering af underholdning til tv'et. Roku streamingafspillere og Roku Streaming Stick er fremstillet af Roku og sælges hos større detailhandlere i USA, Canada, Storbritannien og Irland. Roku licenserer dets operativsystem til tv-producenter til oprettelse af Roku-tv-modeller med co-branding og licenserer dets platform til Pay TV-udbydere for at give co-brandede streamingoplevelser. Roku er grundlagt af Anthony Wood, opfinder af DVR. Roku er privatejet og har hovedkvarter i Saratoga, Californien, USA.

Roku er et registreret varemærke, og Roku Powered er et varemærke tilhørende Roku, Inc. i USA og i andre lande.

Contacts

Context PR for Roku
Frank Smith, +44 (0) 1625 507208
frank.smith@contextpr.co.uk

Contacts

Context PR for Roku
Frank Smith, +44 (0) 1625 507208
frank.smith@contextpr.co.uk