Merrill Lynch International & Co. C.V. deponeert halfjaarlijks financieel rapport

CURAÇAO--()--Merrill Lynch International & Co C.V. brengt vandaag haar effectenhouders op de hoogte van het feit dat haar halfjaarlijks financieel rapport voor de zes maanden eindigend op 30 juni 2014, samen met het door de daarvoor verantwoordelijke personen gemaakte rapport en de verklaring van de algemene partner, is gedeponeerd bij de beurs van Luxemburg, de officieel aangewezen instantie van Luxemburg, de thuislidstaat van Merrill Lynch International & Co C.V.

Merrill Lynch International & Co. C.V. stelt haar bij de beurs van Luxemburg ingediende jaarlijkse en halfjaarlijkse financiële rapporten kosteloos op de hieronder genoemde website beschikbaar zo snel als redelijkerwijs mogelijk is, nadat Merrill Lynch International & Co. C.V. deze documenten elektronisch heeft gedeponeerd bij de beurs van Luxemburg. Deze documenten zijn te vinden op de website van Bank of America Corporation op http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=merrill_lynch onder “Subsidiary Financials”.

De beurs van Luxemburg onderhoudt een website die rapporten en andere informatie bevat die emittenten verplicht zijn om bij deze beurs te deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch verkregen worden door de startpagina van de beurs van Luxemburg te openen op http://www.bourse.lu/Accueil.jsp

Kopieën van de hierboven genoemde informatie zal ook kosteloos beschikbaar worden gesteld door te bellen naar +1 904.987.1360 of op schriftelijk verzoek aan:

Merrill Lynch International & Co. C.V.
Kaya W.F.G. (Jombi) Mensing 36
Curaçao

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bank of America Merrill Lynch
Eric R. Billings, +1-904-987-1360

Contacts

Bank of America Merrill Lynch
Eric R. Billings, +1-904-987-1360