ReproCELL verwacht synergie met Reinnervate en BioServe

YOKOHAMA, Japan--()--ReproCELL poogt met de overname van Reinnervate Limited en BioServe Biotechnologies zijn productie van iPS-cellen (induced pluripotent stem cells) te versnellen. Het door de universiteiten van Kyoto en Tokyo opgerichte bedrijf mikt met de overnames op een synergetisch effect.

ReproCELL, Reinnervate en BioServe dienen al dezelfde klanten, zoals grote farmaceuten, biotechnologische ondernemingen, universiteiten en medische instellingen. De ervaring van Reinnervate en BioServe in de verkoop en distributie in Europa en de Verenigde Staten helpen ReproCELL zijn marktaandeel te laten groeien in deze regio's.

Daarnaast combineert ReproCELL zijn kennis met Reinnervates 3D-technologie voor celculturen. Deze bundeling van krachten maakt het mogelijk vernieuwde iPS-celproducten aan te bieden die bruikbaarder zijn voor klanten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ReproCELL, Inc.
Akinobu Sakai, +81-45-475-3887
info_en@reprocell.com

Contacts

ReproCELL, Inc.
Akinobu Sakai, +81-45-475-3887
info_en@reprocell.com