Staples lanceert vernieuwde websites om omnichannel shoppen gemakkelijker te maken voor grootste Europese markten

Nieuwe online winkels in Spanje, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië en het Verenigd Koninkrijk

AMSTERDAM--()--Staples Europe heeft onlangs de lancering van een aantal verbeteringen aan hun e-commerce ervaring bekendgemaakt, in combinatie met een vernieuwde look & feel van hun belangrijkste websites in Europa, waaronder Spanje, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor wordt het nog makkelijker voor klanten om te winkelen waar en wanneer ze maar willen, of dat nu in de winkel, online of via mobiele apparaten is.

De websites, van een van 's werelds grootste internet retailers, bieden een helder, consistent en intuïtief ontwerp dat het makkelijker maakt voor de klanten Staples om producten te vinden, te kopen en opnieuw te bestellen. De vernieuwde gebruikerservaring omvat een nieuwe startpagina, kop- en voettekst, samen met horizontale masttopnavigatie, waardoor klanten door de verschillende categorieën kunnen bladeren. De sites beschikken ook over extra functies om omnichannel winkelen eenvoudiger te maken, met storefronts die geoptimaliseerd zijn voor mobiele handel en een optie om de producten online te bestellen en ze te laten bezorgen in een winkel van Staples. Daarnaast zorgen de websites voor een persoonlijkere ervaring, met producten en promoties die nog relevanter zijn voor de klanten van Staples, en voor een gestroomlijnder afrekenproces dat het gemakkelijker zal maken om zaken te doen met Staples.

“De nieuwe websites van Staples maken het gemakkelijk voor bedrijven om de producten te verkrijgen die ze nodig hebben, hetzij online of op hun mobiele apparaten,” aldus Willem Vos, hoofd e-Commerce van Staples Europe. “Staples verbetert continu haar websites om het eenvoudiger te maken voor haar klanten om de producten te zoeken, te kopen en te herbestellen die ze willen.”

Dit is de tweede belangrijke verbetering aan de Europese websites van Staples in de afgelopen zes maanden. Eerder verbeteringen omvatten een persoonlijkere manier om te winkelen, een bijgewerkte zoekmachine en gemakkelijke hulpmiddelen voor herbestellingen voor vaak gebruikte producten.

Over Staples

Staples maakt het gemakkelijk om meer te doen, met meer producten en meer manieren om te winkelen. Via haar retail, online en leveringsmogelijkheden van wereldklasse laat Staples klanten winkelen waar en wanneer ze maar willen, of dat nu in de winkel, online of op een mobiel apparaat is. Staples biedt meer producten dan ooit, zoals technologie, faciliteiten en kantinebenodigdheden, meubilair, veiligheidsvoorzieningen, medische benodigdheden en kopieer- en printdiensten. Staples biedt ook gratis verzending voor leden van Staples Rewards, in de meeste gevallen binnen een dag. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich buiten Boston en Staples is actief in heel Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Meer informatie over Staples (SPLS) is te vinden op www.staples.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Staples
Mark Cautela, 508-253-3832
Mark.Cautela@Staples.com

Contacts

Staples
Mark Cautela, 508-253-3832
Mark.Cautela@Staples.com