Nieuwe Google HP Chromebook 11 is het eerste notebook dat Analogix''s SlimPort ® gebruikt

SANTA CLARA, Calif.--()--Analogix Semiconductor, Inc heeft vandaag aangekondigd dat de nieuwe HP Chromebook 11 ultradraagbare notebooks zijn voorzien van ingebouwde SlimPort ®-interface oplossing, die gebruikers in staat stelt verbinding te maken met hoge resolutie HDTV's, monitoren en projectoren via een standaard mobiele USB-aansluiting. Dit om presentaties te geven of films en videogames op het grote scherm af te spelen aan de hand van zeer beperkt stroomverbruik.

De nieuwe HP Chromebook 11 is het eerste SlimPort-vriendelijke apparaat dat gebruikmaakt van Google's Chrome-besturingssysteem. Vorige SlimPort-vriendelijke producten, waaronder Google's Nexus 4 smartphones en Nexus 7 tablet computers, maakten gebruik van Android of andere besturingssystemen. HP's nieuwe Chromebook is ook het eerste SlimPort-vriendelijke product dat Samsungs Exynos-familie van ARM-processors ondersteunt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

Analogix Media Contact
Jonelle Birney Sullivan, 415-819-0847
sullivanj@fullandby.co

Contacts

Analogix Media Contact
Jonelle Birney Sullivan, 415-819-0847
sullivanj@fullandby.co