De nieuwe app 'News Republic 3.0' is beschikbaar voor tablets

Mobile World Congress 2013

SAN FRANCISCO--()--Mobiles Republic heeft een volledig opnieuw ontworpen 'large screen'-versie van zijn app NEWS REPUBLIC gelanceerd. De nieuwe lay-out is nog beter aan te passen aan de individuele wensen waardoor lezers hun eigen thuispagina kunnen indelen door verschillende maten te kiezen en hun favoriete kanalen te selecteren.

De hoofdpunten van het nieuws worden direct geactualiseerd, waardoor de gebruikers het gevoel krijgt dat wat hij belangrijk vindt bovenaan staat. Lezers kunnen nu toegang krijgen tot elk artikel via een nieuwe view die het makkelijker maakt om door de nieuwste artikelen snel heen te spitten. NEWS REPUBLIC is een gratis app die het laatste wereldwijde nieuws brengt. Het levert meer dan tienduizend artikelen per dag afkomstig van de belangrijkste nieuwsbronnen en geeft gebruikers de mogelijkheid hun eigen nieuwskanalen op maat samen te stellen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

Mobiles Republic
Jérôme Le Feuvre, +33 556 510 201
Chief Marketing Officer

Contacts

Mobiles Republic
Jérôme Le Feuvre, +33 556 510 201
Chief Marketing Officer