Purdue Pharma verhoogt adoptie Medidata Clinical Cloud voor versterking R&D operaties

NEW YORK--()--Medidata Solutions heeft een meerjarig contract getekend met Purdue Pharma voor het gebruik van Medidata's cloud gebaseerd diensten voor de verbetering van de operationele efficiƫntie van klinische proeven en het maken van beslissingen.

Purdue heeft ook de Medidata-applicaties vernieuwd die het momenteel gebruikt van behandelingen tegen pijn- en slaapproblemen.

Purdue gebruikt voor haar grote studies een reeks Medidata-producten en heeft recent Medidata's 'clinical trial management system' (CTMS) in gebruik genomen. Tevens start het bedrijf met de klinische analysediensten met Medidata Insights.

Het bestuur van Purdue heeft de laatste drie jaar een significante productiviteitsverbetering in de uitvoering van klinische proeven gerealiseerd met Medidata's cloud gebaseerde diensten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

Edelman
Geoff Curtis, 312.233.1253
Geoff.Curtis@edelman.com

Contacts

Edelman
Geoff Curtis, 312.233.1253
Geoff.Curtis@edelman.com