MasterCard introduceert MasterPass, de toekomst van digitaal betalen

Loading media player...

Javier Herraiz of Santander Cards discusses how e-wallets are changing today's shopping experience and why Santander Cards chooses to use MasterPass

Mobile World Congress 2013

BARCELONA--()--MasterCard heeft op het Mobile World Congress de MasterPass geïntroduceerd; de toekomst van het digitaal betalen. MasterPass is een digitale service, waarmee consumenten elk type betaalkaart kunnen gebruiken voor een uitgebreide winkelervaring in de winkel, online of ergens anders.

"Elk apparaat wordt een winkelwagentje", zei Ed McLaughlin, chief emerging payments officer, MasterCard. "MasterPass integreert alle betaalmanieren, van traditionele plastic betaalkaarten tot digitale portemonnees, en geeft consumenten de mogelijkheid om een betaling te verrichten onafhankelijk van hun fysieke locatie."

MasterPass draait al maanden proef. Consumenten kunnen zich vanaf maart voor de dienst aanmelden via financiële instellingen in Australië en Canada. In de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk is de dienst een paar maanden later beschikbaar. MasterPass wordt in 2013 ook gelanceerd in de volgende landen waaronder België, Brazilië, China, Frankrijk, Italië, Nederland, Singapore, Spanje en Zweden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

Media
MasterCard Worldwide
Brian Gendron, 914-249-1284
brian_gendron@mastercard.com

Contacts

Media
MasterCard Worldwide
Brian Gendron, 914-249-1284
brian_gendron@mastercard.com