euNetworks levert breedbandinfrastructuur aan Telehouse Deutschland

LONDON & FRANKFURT AM MAIN, Germany--()--euNetworks is een strategische samenwerking aangegaan met Telehouse Deutschland voor de exclusieve levering van glasvezelverbinding door euNetworks ter ondersteuning van Telehouse zijn groeiende breedbandbehoefte.

Telehouses Frankfurt locatie is op drie kilometer afstand gevestigd van het centrum van Frankfurt en is een van de grootste data-housing locaties in Duitsland. Telehouse Frankfurt is verbonden met Europa's een na grootste Internetknooppunt, de DE-CIX, met meer dan vierhonderd internationale Internet Service Providers (ISP's) die daar hun plekje hebben.

Het is een ideale co-locatie geworden voor snelgroeiende organisaties die steeds meer vragen naar de diensten van Telehouse. Het zijn deze diensten die Telehouse mogelijk wil laten maken met een schaalbare breedband die euNetworks Dark Fibre services kan leveren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

euNetworks
Hannah Fox
Marketing Director
hannah.fox@eunetworks.com email
hannah_britt skype
+44 20 7952 1338 office
+44 7717 896 446 mobile

Contacts

euNetworks
Hannah Fox
Marketing Director
hannah.fox@eunetworks.com email
hannah_britt skype
+44 20 7952 1338 office
+44 7717 896 446 mobile