OpenMind benadrukt belang van keuze voor 'messaging leverancier voor bouw IP messaging netwerk

Mobile World Congress 2013

DUBLIN--()--OpenMind heeft zich ontpopt als een van 's werelds toonaangevende leveranciers van messaging-oplossingen. Voor de mobiele exploitant betekent de overgang naar IP de introductie van nieuwe technologie├źn op hun messaging-netwerk. Er zijn vele facetten van messaging die investeringen rechtvaardigen in een gespecialiseerde oplossing van een ervaren messaging-leverancier.

OpenMind is de ideale partner om exploitanten te begeleiden tijdens deze overstap. Het bedrijf heeft onlangs een witboek gepubliceerd, waarin staat dat messaging niet een kerncompetentie is van IMS leveranciers. Zij gaan er vanuit dat een basisaanbod voldoende is om aan de behoeften van de exploitant te voldoen.

Volgens de auteur, Cathal Fitzpatrick bewijst het gebruik van een vanille messaging-onderdeel dat als een 'tick-the-box optie beschikbaar is dat dit uiteindelijk duurkoop is.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

Openmind Networks
Lorraine Fahy
Lorraine.fahy@openmindnetworks.com
+353-1-6330070

Contacts

Openmind Networks
Lorraine Fahy
Lorraine.fahy@openmindnetworks.com
+353-1-6330070