Rightware en RKS tekenen strategische samenwerking

THOUSAND OAKS, Calif. & ESPOO, Finland--()--Rightware, de leider in gebruikersinterface (UI) ontwerp- en implementatiesoftware, en RKS, een strategisch design-consultancy bureau, hebben een partnerschap in Interaction Design getekend voor nieuwe en opkomende markten waaronder amusement, tablets, slimme tv en andere verticalen.

Het is een ongekende tijd voor technologie en gebruikersinteractie met de gebruiker. Aanraakschermen worden steeds meer een overheersende manier van interactie. En met de enorme hoeveelheid keuzes blijft er ruimte en gelegenheid over om nog dynamischere interfaces te maken: van auto's tot telefoons, tablets en computers.

Wat een persoon ziet, voelt en aanraakt moet worden verrijkt tot iets dat hij nooit eerder heeft meegemaakt. Dit is een tijdperk waarin ontwerp, technologie en begrip van het menselijke gedrag samenkomen, maar een diep inzicht en een uitstekende technische vaardigheden zijn nodig om het potentieel te realiseren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

Rightware
Derek Perez, +1-408-391-6454
Derek@rightware.com
or
RKS
Julie Calderini, 805-370-1200 x 117
Julie@rksdesign.com

Contacts

Rightware
Derek Perez, +1-408-391-6454
Derek@rightware.com
or
RKS
Julie Calderini, 805-370-1200 x 117
Julie@rksdesign.com