Silver Spring Networks en Streetlight.Vision leveren samen Smart City dienst

REDWOOD CITY, Calif.--()--Silver Spring Networks, een toonaangevend netwerkplatform voor slimme energienetwerken, heeft een strategisch partnerschap gesloten met Streetlight.Vision, leverancier van straatlantaarncontrole- en monitoringsoftware, om een Smart City oplossing te ontwikkelen, waarmee exploitanten efficiƫnter hun verlichtingsnetwerken te beheren.

Tegelijkertijd creƫren ze een stadsbrede IPv6-gebaseerde communicatie- en monitoringsnetwerk voor andere stadsapparatuur als verkeerslichtregelaars, parkeermeters, milieusensoren en infrastructuurmonitoring.

Tot 40% van het gemeentelijke energieverbruik betreft de uitgave aan straatverlichting.

Slimme openbare verlichtingsnetwerken kunnen reducties realiseren van meer dan 40% in het straatlantaarnenergieverbruik. Daarnaast kan de algehele systeemprestaties worden verlaagd met 30%.

Silver Spring en Streetlight.Vision hebben al aangetoond dat de oplossingen in het veld goed werken en dat het energieverbruik naar beneden loopt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

Silver Spring Networks
Noel Hartzell, 650-298-4184
Global Communications
nhartzell@silverspringnet.com

Contacts

Silver Spring Networks
Noel Hartzell, 650-298-4184
Global Communications
nhartzell@silverspringnet.com