AirWatch levert onafhankelijke mobiele applicatiebeheer voor maximale BYOD flexibiliteit

ATLANTA--()--AirWatch, wereldwijde leverancier van mobiele beveiliging en Mobile Device Management (MDM)-oplossingen, meldt de beschikbaarheid van de standalone Mobile Application Management (MAM) en de administratieve flexibiliteit voor een reeks van mobiele apparaten waaronder BYOD.

De AirWatch Enterprise Mobility Management (EMM) oplossing biedt MDM, MAM, Mobile Content Management (MCM), Mobile Email Management (MEM) en BYOD beheer.

Bedrijven en onderwijsinstellingen die met BYOD programma's aan de slag gaan, vragen om een combinatie van flexibele mobiele beheeropties op basis van het niveau van apparaateigendom, rol en veiligheidsrisico.

AirWatch levert uitgebreide mogelijkheden om de naleving van de regelgeving te garanderen, het risico te minimaliseren en de eindgebruikerstevredenheid en -privacy te verzekeren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

AirWatch
Global Public Relations:
Victor Cooper, 404-819-3275
victorcooper@air-watch.com

Release Summary

AirWatch Delivers Independent Mobile Application Management for Maximum BYOD Flexibility

Contacts

AirWatch
Global Public Relations:
Victor Cooper, 404-819-3275
victorcooper@air-watch.com