Oree introduceert LightCell Plus Range om de aanname van LED Planar Lighting te versnellen

Oree's LightCell Plus range of LED planar modules opens up new possibilities for fixture designs. (Photo: Business Wire)

RAMAT GAN, Israel--()--Pionier op het gebied van planar verlichting Oree heeft maandag bekendgemaakt de LightCell Plus te gaan aanbieden om makers van verlichting betere opties te bieden om innovatieve op LED gebaseerde planar verlichting te ontwikkelen. LightCell Plus is uitgerust voor allerlei verlichtingssegmenten zoals kantoren, retail, hospitality en huizen.

Planar verlichting wordt gekenmerkt door platte en uniforme verlichte oppervlaktes die zijn ontworpen om fluorescerende verlichting te vervangen. LED planar modules bieden de directe voordelen van LEDs aan eindgebruikers, zoals energiebesparing, een lang leven een aantrekkelijke vorm en hoge kwaliteit licht. De mensen die verlichting aanbrengen, hoeven minder materiaal te gebruiken, dat voordelen heeft voor kostenbesparing en het milieu.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

Rainier Communications
Candice Perodeau, 508-475-0025 x112
cperodeau@rainierco.com

Contacts

Rainier Communications
Candice Perodeau, 508-475-0025 x112
cperodeau@rainierco.com