CDNetworks stelt Saxo Bank in staat om transactie-opbrengst in China te verhogen

CDNetworks maakte gebroken financiële handel succesvol door financiële trading met lage latentie rondom de wereld te versnellen

SAN JOSE, Californië (VS)--()--Als enige multinationaal content delivery netwerk met lokale expertise en infrastructuur op het vasteland van China en in zes continenten, werd CDNetworks door Saxo Bank gekozen om hun SaxoTrader platform in de hele wereld en in opkomende markten te versnellen, te beginnen met China.

"Wij beschouwen de uitbreiding van SaxoTrader in de opkomende markten als van cruciaal belang voor de strategische groei op de lange termijn en ons plan vroeg om toegang tot China," aldus Erik Nordahl, senior vice-president - Hoofd IT Operations bij Saxo Bank.

Saxo Bank lanceerde samen met CDNetworks SaxoTrader in China. Het bedrijf realiseerde een aanzienlijke toename in omzet, omdat de door latentie veroorzaakte gebroken handel weer succes begon te krijgen. Saxo Bank gaat nu de samenwerking uitbreiden naar de rest van de wereld, waaronder India, Rusland en Azië.

SaxoTrader, winnaar van meerdere awards, stelt investeerders in staat om vanaf één volledig geïntegreerd online platform te handelen in Forex, CFD's, ETF's, aandelen, futures en FX Forwards en opties. SaxoTrader biedt een schat aan marktinformatie en de nieuwste technische tools en functies die nodig zijn om met succes te handelen.

Snelle transactietijden zijn van cruciaal belang bij de handel in aandelen, obligaties en vreemde valuta. Saxo Bank wilde dezelfde klantervaring waarvoor het SaxoTrader platform in de wereld bekend staat ook garanderen in China. In eerste instantie wilde Saxo Bank de SaxoTrader hosten vanuit een datacenter, dat gelegen is op het vasteland van China. Na zorgvuldig onderzoek concludeerden ze echter dat één enkel datacenter niet aan hun prestatiedoelstellingen zou voldoen.

"Wij hadden een snellere, betrouwbaardere manier nodig om de financiële transacties in China te verwerken." aldus Nordahl. "Na veel onderzoek en beoordelingen was CDNetworks de enige oplossing die aan onze behoeften voldeed. Ze hebben hun eigen infrastructuur in China, beschikken over dynamische versnellingstechnologie en zijn experts op het gebied van zowel Chinese regelgeving als het Chinese internet."

"We verheugen ons erover dat Saxo Bank heeft geprofiteerd van ons contentdeliverynetwerk en onze China Acceleration dienst," aldus Jeff Kim, Chief Operating Officer, CDNetworks Americas & EMEA. "Wij kijken er naar uit om met Saxo Bank te werken om SaxoTrader naar andere markten uit te breiden, terwijl hetzelfde niveau van service en snelheid wordt geboden dat ze in China realiseren."

Neem deel aan een webcast met CDNetworks, Saxo Bank en American Banker over How to Reduce Dropped Trades and Latency in Emerging Markets and Increase Revenue (Hoe kunnen de gedaalde handel en de latentie op opkomende markten worden verminderd en de opbrengst verhoogd?), 12 december 2012

Tijd: 12:00 uur 's middags ET. Reserveer uw plaats hier: http://www.americanbanker.com/webseminars/-1054349-1.html.

Over Saxo Bank

Saxo Bank is een toonaangevend specialist in online trading en investeringen. Als volledig gelicentieerde en gereguleerde Europese bank, stelt Saxo Bank particuliere beleggers en institutionele klanten in staat om FX, CFD's, ETF's, aandelen, futures, opties en andere derivaten via drie gespecialiseerde en volledig geïntegreerde tradingplatforms te verhandelen; de browsergebaseerde SaxoWebTrader, de downloadbare SaxoTrader en de SaxoMobileTrader app die in meer dan 20 talen verkrijgbaar is. Saxo Bank biedt ook professioneel beheer van portfolio en fondsen door middel van Saxo Asset Management, dat geschikt is voor vermogende particulieren en institutionele beleggers en bancaire diensten en advies biedt aan particuliere klanten door middel van Saxo Privatbank. De Saxo Bank Group is gevestigd in Kopenhagen en heeft kantoren in Europa, Azië, het Midden-Oosten, Latijns-Amerika en Australië.

Over CDNetworks

CDNetworks maakt Global Cloud Acceleration mogelijk. Het is onze missie om het internet te transformeren tot een veilig, betrouwbaar, schaalbaar en goed presterend applicationdeliverynetwerk. De unieke positie van CDNetworks als de enige multinationale CDN met expertise en infrastructuur in China, Rusland en andere opkomende markten, stelt ons in staat om betrouwbare partners in de lokale markten te zijn, terwijl wij dienen als belangrijkste experts op het gebied van uitbreiding naar de wereldwijde markten. Met het versnellen van meer dan 17.500 wereldwijde netwerken en clouddiensten via onze 140 PoP's, verleent CDNetworks diensten aan onze e-business-klanten in sectoren zoals financiën, reizen, e-commerce, leermanagement, high-tech, productie en media. CDNetworks verleent onze enterpriseklanten al meer dan 13 jaar diensten en heeft kantoren in de VS, Korea, China, Japan en het Verenigd Koninkrijk. Ga voor meer informatie naar http://www.cdnetworks.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

CDNetworks
Sharon Bell, 408-228-3376 (Noord Amerika)
sharon.bell@cdnetworks.com
of
Natasha Hill, +44 (0) 845-370-7024 (EMEA)
Natasha@rocketcomms.net

Contacts

CDNetworks
Sharon Bell, 408-228-3376 (Noord Amerika)
sharon.bell@cdnetworks.com
of
Natasha Hill, +44 (0) 845-370-7024 (EMEA)
Natasha@rocketcomms.net