Dropbox kondigt sterke integratie aan met nieuwe Samsung Galaxy Camera en Galaxy Note II

Deze eerste integratie maakt het voor gebruikers mogelijk om al hun foto's te synchroniseren en te delen tussen alle apparaten van Samsung

SAN FRANCISCO (VS)--()--Dropbox, een gratis dienst die u in staat stelt om al uw documenten, foto's en video's overal met u mee te nemen en deze gemakkelijk te delen, heeft vandaag een integratie aangekondigd met de onlangs uitgekomen Samsung Galaxy Camera en Galaxy Note II. Met deze integraties kunnen gebruikers van Dropbox genieten van een naadloze synchronisatie van content tussen alle apparaten van Samsung.

Eerder dit jaar lanceerden het paradepaard van Samsung, de Galaxy S III, en de Galaxy tablets al met Dropbox geïntegreerd. Dit houdt in dat, wanneer mensen hun apparaat voor de eerste keer opstarten, ze gevraagd worden of Dropbox hun foto's en video's automatisch moet synchroniseren waardoor de gebruikers gerust kunnen zijn dat hun meest dierbare herinneringen altijd bij ze zullen zijn.

"Wat voor ons het belangrijkste is, is dat onze gebruikers in staat zijn een naadloze ervaring te hebben tussen de vele mobiele apparaten die zij gebruiken, en deze samenwerking toont onze gezamenlijke inzet aan om Samsung-gebruikers de best mogelijke ervaring te bieden," aldus Lars Fjeldsoe-Nielsen, hoofd van Mobile Business Development bij Dropbox. "Deze integraties met de nieuwste camera van Samsung met Wi-Fi en 4G en de Galaxy Note II betekent dat gebruikers van Dropbox er zeker van kunnen zijn dat hun foto's en video's altijd en overal bij ze zullen zijn."

Met deze integraties ontvangen gebruikers Dropbox meteen "uit de verpakking" op zowel de Galaxy Camera als de Note II. Daarnaast zal de Galaxy Note II, voor de allereerste keer, foto's en video's die zijn opgeslagen in Dropbox automatisch synchroniseren met de Galerij-toepassing. Dit betekent dat zodra de Galerij wordt geopend, gebruikers zonder moeite toegang kunnen krijgen tot al hun foto's die al in hun Dropbox waren opgeslagen. Dit geeft mensen een persoonlijke ervaring zodra zij de foto- en videogalerij openen.

Mensen die de nieuwe Samsung Galaxy Camera en Galaxy Note II kopen, en de 'get started guide' (dropbox.com/gs) voltooien, kunnen twee jaar lang 50 Gb gratis opslagruimte krijgen.

Over Dropbox

Dropbox maakt het leven van miljoenen mensen makkelijker door ze in staat te stellen om al hun documenten, foto's en video's met zich mee te nemen en deze gemakkelijk te delen. De dienst heeft meer dan 50 miljoen gebruikers in meer dan 175 landen. Dropbox is in 2007 in San Francisco opgericht door Drew Houston en Arash Ferdowsi. Ga voor meer informatie naar https://www.dropbox.com/press.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

Voor Dropbox
Marisa Hagerman, 415-277-4932
AllisonDropbox@allisonpr.com

Contacts

Voor Dropbox
Marisa Hagerman, 415-277-4932
AllisonDropbox@allisonpr.com