Staples benoemt directeur eCommerce voor Staples Europe

AMSTERDAM--()--Staples, ’s wereld grootste leverancier van kantoorbenodigdheden en op een na grootste e-commercebedrijf, heeft onlangs de benoeming bekendgemaakt van Willem Vos als directeur van eCommerce voor Staples Europe. Vos komt onder toezicht van Peter Howard, SVP, hoofd van Staples Online and Marketing voor Staples Europe.

“Willem beschikt over sterke vaardigheden en een brede ervaring op het gebied van eCommerce die van grote waarde zijn voor Staples,” aldus Howard. “Hij gaat de implementatie van een pan-Europese eCommerce-strategie voor de lange termijn opzetten en leiden, groei bevorderen in Europese online verkopen, en onze websites in Retail-markten optimaliseren om meer winkelverkeer te creëren. Willem is een uitstekende aanvulling op ons team, nu we steeds meer een vertrouwde bron voor kantooroplossingen worden voor onze klanten.”

Willem stapt over naar Staples van Sapient, waar hij in dienst was als directeur, verantwoordelijk voor de multi-channel marketing en eCommerce-activiteiten van Sapient in de regio Benelux. Daarvoor bekleedde Willem diverse leidinggevende posities binnen marketing en sales bij Digitas London, AT&T Solutions, Ernst & Young en Accenture. Hij beschikt over uitgebreide managementervaring op het gebied van nieuwe media, multi-channel activiteiten en eCommerce.

Over Staples

Staples is ’s wereld grootste leverancier van kantoorbenodigdheden en een vertrouwde bron van kantooroplossingen. Het bedrijf levert producten, diensten en expertise op het gebied van kantoorbenodigdheden, kopieer- en printtechnologie, faciliteiten en breakroom, en meubilair. Staples introduceerde het office superstore concept in 1986 en heeft thans een jaaromzet van $25 miljard, goed voor een tweede plaats op de verkoopranglijst voor eCommerce. Met 88.000 associates wereldwijd ontplooit Staples activiteiten in 26 landen, verspreid over Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië en Australië, voor het gemak van consumenten en bedrijven van alle soorten en maten. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Boston. Meer informatie over Staples (Nasdaq: SPLS) is beschikbaar op www.staples.com/media.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

Ruth Coates
+31 (0)20 651 15 21
ruth.coates@staples.eu

Contacts

Ruth Coates
+31 (0)20 651 15 21
ruth.coates@staples.eu