MyHeritage lanserer en innovativ mobil slektstre app

Verdens største familienettverk introduserer en ny mobilopplevelse for å koble familier sammen med deres fortid og dele spesielle øyeblikk i nåtiden

MyHeritage unveils innovative mobile family tree app (Graphic: Business Wire)

PROVO, Utah & LONDON & TEL AVIV, Israel--()--MyHeritage, det mest populære familienettverket på nettet, annonserte i dag lanseringen av versjon 1.0, deres nye mobile app. Denne applikasjonen gjør det mulig for familier å få tilgang til sitt slektstre og dele spesielle øyeblikk på farten. Tilgjengelig gratis for iPhone, iPad og Android, MyHeritage slektstre app kombinerer avanserte berøringsskjermfunksjoner og unike sosiale aspekter som hjelper til med å bringe minner til live for hele familien.

Ta slektstreet ditt med deg

Som det sikre hjemmet på nettet for familier som ønsker og utforske slektshistorien sin og holde kontakten, har mer enn 21 million slektstrær med 900 millioner profiler, blitt skapt på MyHeritage. Den nye MyHeritage applikasjonen gir familiemedlemmer tilgang til deres slektstre på farten og tilbyr de mest avanserte smarttelefon og tablet mulighetene for en intuitiv brukeropplevelse. Som for eksempel gir Pinch Zoom-funksjonen en enkel visning av detaljert informasjon om forfedre og slektninger, og berøringsskjermpanorering kan bli brukt til å besøke hvilken som helst del av treet. Applikasjonen viser opp til syv generasjoner med bilder i vakker grafikk, og viser også en rik profil for hver enkel person. Ett år under utvikling ble applikasjonen bygget fra grunnen med de mest avanserte og nye HTML5-teknologiene.

Et verktøy for familiekommunikasjon

MyHeritage applikasjonen omgjør slektstreet til et nyttig verktøy for familiekommunikasjon: brukerne kan ringe eller sende e-post til slektninger ved bare ett trykk og kommende bursdager og jubileer er uthevet på treet. Applikasjonen gir også brukerne muligheten til å ta og dele familiebilder med det samme – og på den måte sikre at spesielle øyeblikk aldri blir gått glipp av uansett hvor langt fra hverandre familiemedlemmene lever. Ved hjelp av en sofistikert ansiktsgjenkjennende teknologi, vil applikasjonen automatisk identifisere familiemedlemmer på bildet og foreslå deling av bildet med dem ved et enkelt trykk.

Ideell for familiesammenkomster

Med vakker grafikk og det siste innen berøringsskjermfunksjoner, er MyHeritage mobilapplikasjon ideell for mennesker som vil imponere sine slektninger med slektstre og bilder på familiesammenkomster. MyHeritage app synkroniserer automatisk alle data, inkludert bilder tatt på familiegjenforeninger, bryllup og andre familiebegivenheter, til brukernes familiesider på MyHeritage. Og på den måten sikre at alle spesielle minner kan bli delt og bevart for fremtiden. Familier kan også glede seg over applikasjonens morsomme kjendis dobbeltgjengerfunksjon basert på MyHeritages evne til ansiktsgjenkjenning.

“Vi anerkjenner den økende betydningen av at familier bruker tablet og smarttelefon for underholdning og å holde kontakten. Vår nye MyHeritage app viser vårt engasjement til å skape den beste mulige opplevelsen for familiene på mobile enheter”, sier MyHeritage grunnlegger og administrerende direktør Gilad Japhet. “Applikasjonen er en naturlig utvidelse av vårt tilbud til forbrukeren og støtter vår misjon om å gi familiene muligheten til å komme i kontakt med fortiden og hverandre. Versjon 1.0 er bare toppen av isfjellet – vi ser frem til å legge til nye betydelige funksjoner i nær fremtid.”

MyHeritage mobilapplikasjon er tilgjengelig gratis i App Store og Android Market. For å komme i gang, last ned applikasjonen og logg inn på din MyHeritage-konto. Nye brukere kan registrere seg gratis på MyHeritage.com, bygge sitt eget slektstre og begynne på den spennende reisen inn i sin slektshistorie. Versjon 1.0 støtter 14 språk og flere språk vil bli lagt til i senere utgivelser. Videre utvikling av en mer avansert versjon, inkludert muligheten til å redigere treet og registrere opp mot MyHeritage innenfra applikasjonen, har allerede begynt.

Om MyHeritage

MyHeritage er det mest populære familienettverket på nettet. Millioner av familier verden over har gleden av et privat og gratis sted for deres familier hvor de kan holde kontakten og vise frem sine røtter. MyHeritage Smart Matching™ -teknologi gir brukerne muligheten til på en spennende og innovativ måte å finne slektninger og utforske sin slektshistorie. Med all slektsinformasjonen lagret på en sikker side, er MyHeritage det perfekte stedet til å dele familiebilder og bevare spesielle øyeblikk. Siden er tilgjengelig på 38 språk. Så langt har mer enn 60 millioner mennesker sluttet seg til MyHeritage. Firmaet støttes av Accel Partners og Index Ventures, investorene bak Facebook og Skype. For mer informasjon, se www.myheritage.no.

Photos/Multimedia Gallery Available: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=50106212&lang=no

Contacts

MyHeritage
Sara Silander
Telefon: +46 8 55 92 1202
E-mail: sara@myheritage.com

Contacts

MyHeritage
Sara Silander
Telefon: +46 8 55 92 1202
E-mail: sara@myheritage.com