Hemohim, een voedingssupplement dat het immuunsysteem verbetert, ontketent wereldwijd sensatie

Fabriek van Kolmar BNH in Sejong (foto: Kolmar BNH)

SEOEL, Zuid-Korea--()--In de wereldmarkt wint Hemohim een opmerkelijke populariteit als een van de toonaangevende voedingssupplementen van Korea.

Hemohim werd ontwikkeld via een achtjarige samenwerking tussen Kolmar BNH (KOSDAQ: 200130) en de Korea Atomic Energy Research Institute, met een investering van KRW 5 miljard. Het werd geëxtraheerd uit grondstoffen van rode engelwortel (angelica gigas), moeraspeterselie (cnidium officinale) en Japanse pioenroos (paeonia japonica), die traditioneel in de kruidengeneeskunde worden gebruikt. Kolmar BNH voerde testen bij mensen uit om de veiligheid en doeltreffendheid te bevestigen van het hoofdbestanddeel, ‘HemoHIM Extract complex of Angelica gigas, etc.’, en werd erkend in 2006 door het Ministerie voor de Veiligheid van Voeding en Geneesmiddelen van Korea omwille van de immuunversterkende eigenschappen.

Hemohim wordt verdeeld door Atomy, een klant van Kolmar BNH, en werd sinds de lancering ervan in amper 17 jaar tijd voor meer dan KRW 2 biljoen waarde aan producten verkocht. Hierdoor geldt dit product als het best verkopende, apart goedgekeurde voedingssupplement voor de gezondheid. Door de grote vraag uit vele landen zoals Australië, de VS en Thailand, heeft Hemohim haar aanwezigheid wereldwijd naar meer dan 20 landen uitgebreid.

Na een strikt controleproces ontving Hemohim goedkeuring van het Koreaanse Minsterie voor de Veiligheid van Voeding en Geneesmiddelen als het eerste apart goedgekeurde voedingssupplement van het land, ontwikkeld om de werking van het immuunsysteem te verbeteren.

Hemohim staat in Korea als geëxporteerd product op de tweede hoogste plaats genoteerd, na rode ginseng, en is het toonaangevende, apart goedgekeurde voedingssupplement voor de gezondheid. Door toedoen van het succes van Hemohim werd Kolmar BNH bekroond met de '200 Million Dollar Export Tower' tijdens de 2021 'Trade Day'-ceremonie die door de Korea International Trade Association werd gehost.

Kolmar BNH doet heel wat R&D-inspanningen om het concurrentievermogen aan te scherpen, zoals blijkt uit het 'Hemohim Sustaining Technology Development Project'. Na zes jaar inspanningen verkreeg het vorig jaar een functie voor herstel van vermoeidheid, wat de status van Hemohim verstevigt als een voedingssupplement met dubbele werking: verbetering van het immuunsysteem en herstel van vermoeidheid.

Om beter op de Europese markt door te breken, heeft Kolmar BNH HemohimG ontwikkeld, specifiek aangepast aan Europese voorkeuren wat smaken en aroma's betreft. HemohimG is een product gemaakt voor de export dat voldoet aan de regelgevingen inzake voeding van elk land. Het zit nu klaar in de startblokken voor export naar het Verenigd Koninkrijk en Turkije.

Een medewerker van Kolmar BNH verklaarde: "Hemohim is Korea's topvoedingssupplement, ondersteund door onderzoekscapaciteit en productiebekwaamheid. Na het succes in Korea de voorbije 16 jaar, is Hemohim klaar om de wereldmarkt te veroveren."

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

聯絡人

Kolmar BNH
Jang Woo Lee
jay.lee@kolmar.co.kr

聯絡人

Kolmar BNH
Jang Woo Lee
jay.lee@kolmar.co.kr