Dataocean AI onthult NIEUW merk, NIEUWE site en NIEUWE Multilingual Speech Corpus voor Speech Foundation Models tijdens ICASSP 2024

Dataocean AI's New Website (Graphic: Business Wire)

SEOEL, Zuid-Korea--()--Dataocean AI, een internationale provider van dataservices, kondigde tevreden een NIEUW merk, een NIEUWE site en een NIEUWE Multilingual Speech Corpus voor Speech Foundation Models aan tijdens de ICASSP 2024.

Dataocean AI kondigde de upgrade van haar merkprofilering aan tijdens ICASSP. Het nieuwe merk, dat zich onderscheidt door een dynamisch gradiënt design, symboliseert de niet-aflatende inzet van het bedrijf voor uitmuntendheid en innovatie in de sector van AI-data. Met bijna 20 jaar ervaring in de sector van AI-data zal Dataocean AI verder blijven innoveren, de industrie met technologie onderschragen en aan meer dan 900 ondernemingen en onderzoekscentra over de hele wereld kostenefficiënte dataproducten en services leveren.

Voor meer informatie over Dataocean AI Data-oplossingen gaat u naar www.dataoceanai.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.