Opengear introduceert verbeterd technisch certificeringsprogramma

Nieuw initiatief biedt technische professionals de kennis en expertise die nodig zijn om effectief de weg te vinden door complexe netwerkinfrastructuren en deze te beheren

Opengear launches its enhanced Technical Certification Program, providing technical professionals with the knowledge and expertise required to effectively navigate and manage complex network infrastructures. (Graphic: Business Wire)

EDISON, New Jersey--()--Opengear, een bedrijf van Digi International (NASDAQ, DGII, www.digi.com), leverancier van veilige en slimme out-of-band managementoplossingen, heeft vandaag de lancering bekendgemaakt van haar verbeterde technische certificeringsprogramma, dat erop is gericht om IT-professionals en netwerktechnici in het Opengear-netwerk van kanaal- en distributieorganisaties te voorzien van uitgebreide technische expertise om de voortdurend veranderende netwerkuitdagingen aan te pakken op de eerste dag, slechtste dag en elke dag.

Het technische certificeringsprogramma is ontwikkeld door channel engineers van Opengear en is een robuust e-learninginitiatief dat speciaal is ontworpen om solution architects en sales engineers te voorzien van de vaardigheden die ze nodig hebben om de zwaarste netwerkuitdagingen te kunnen overwinnen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

聯絡人

Contactpersoon van Opengear voor de media
Peter Ramsay / Lora Metzner
Global Results Communications
open@globalresultspr.com
+1 949-307-5908

聯絡人

Contactpersoon van Opengear voor de media
Peter Ramsay / Lora Metzner
Global Results Communications
open@globalresultspr.com
+1 949-307-5908