„BOLDOG ÚJ ÉVET TOKIÓ" címmel első ízben rendeztek szilveszteri visszaszámlálást a Tokiói Fővárosi Önkormányzat épületében

Fényshow vetítésre és színpadi eseményre is sor került

The Projection Mapping Show (Photo: Business Wire)

TOKIÓ--()--A 2023-as év elbúcsúztatása, Tokió varázsának és a 2024-es év várakozásainak megosztása érdekében a Tokiói Fővárosi Önkormányzat „BOLDOG ÚJ ÉVET TOKIÓ" címmel sokak örömére újévi visszaszámláló eseményt rendezett a Tomin Hirobában (Citizen's Plaza) a Tokiói Fővárosi Önkormányzat épületében: a rendezvényre gyerekek, felnőttek és tengerentúli turisták, mintegy 650 fős létszámban látogattak el.

A rendezvény egy pazar fényshow vetítéssel kezdődött, amely bemutatta Tokió varázsát, köztük híres helyszíneit és négy évszakát, majd különleges színpadi előadások következtek Pikotaro énekes-dalszerzővel és a Sanrio karakterek, mint például Hello Kitty vendégszereplésével, amely rendkívüli izgalmakat kínált. A finálé során a vendégek és Koike kormányzó a résztvevőkkel együtt újévi kívánságokat és a jövőbeli Tokiót rejtő lámpásokat bocsátottak fel az égbe, melyet egy fantasztikus újévi visszaszámlálás követett.

Színpadi esemény Pikotaróval, Sanrio karakterekkel és Koike kormányzóval

A vendégként fellépő Pikotaro híres dalának, a „PPAP"-nak az erre az eseményre készült speciális feldolgozását adta elő. Pikotaro elmondta: „A dalszövegben elrejtettem a „YO” szót, ami azt jelenti, „te”, valamint az óramutató mozgására utaló „TOK” szót a „TOKYO” szóban, beágyazva a „Haladjunk előre Tokióval együtt" üzenetet a dalba."

Ezt követően Hello Kitty-vel az élen Sanrio karakterek jelentek meg a színpadon, és egy fényshow vetítéssel egybekötött bájos előadást tartottak.

A vendégelőadók után Koike kormányzó lépett színpadra. Az egyik lámpásra azt az üzenetet írta, hogy „Tokió mindenkiben ott ragyog" és azt mondta: „Tokió nap mint nap újjászülető varázsát mindannyian magunk teremtjük meg. Ez azt jelenti, hogy amikor mi fényesebben ragyogunk, Tokió is még jobban tündököl." A finálé során egy hatalmas, ívelt falra színpompás, Tokió négy évszakának tematikájára épülő fényshow-t vetítettek, majd a visszaszámláló képekkel együtt az égbe bocsátották a résztvevők kívánságait hordozó lámpásokat, fantasztikus fényekbe burkolódzó látványt nyújtva a helyszínen.

© 2023 SANRIO CO., LTD. APPROVAL NO. P151227-2

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

聯絡人

Sajtóérdeklődések:
Shigeki Yamaguchi
Városi értékesítési igazgató, Turisztikai osztály, Ipari és Munkaügyi Hivatal, Tokiói Fővárosi Önkormányzat
Shigeki_Yamaguchi@member.metro.tokyo.jp

聯絡人

Sajtóérdeklődések:
Shigeki Yamaguchi
Városi értékesítési igazgató, Turisztikai osztály, Ipari és Munkaügyi Hivatal, Tokiói Fővárosi Önkormányzat
Shigeki_Yamaguchi@member.metro.tokyo.jp