Seoul Semiconductor toont leds voor toekomstige voertuigdisplays op SID Symposium in de VS

Seoul Semiconductor's toekomstige LED-technologie voor voertuigdisplays onthuld op SID (Afbeelding: Seoul Semiconductor)

SEOUL, Zuid-Korea--()--Seoul Semiconductor (KOSDAQ:046890), een optisch halfgeleiderbedrijf van wereldformaat, zal deelnemen aan het Vehicle Displays & Interfaces Symposium 2023, georganiseerd door de Society of Information Display (SID), dat op 26 en 27 september in Detroit (VS) wordt gehouden. Tijdens het evenement zal het bedrijf zijn ledproducten tentoonstellen die voor toekomstige voertuigdisplays zijn ontwikkeld.

Op deze tentoonstelling kunnen bezoekers kennismaken met de innovatieve led-technologieën van Seoul Semiconductor voor toekomstige voertuigdisplays, zoals‘1515’, ‘Mini LED' producten voor lokaal dimmen en 'WICOP Pixel' microLED, in lijn met de evolutie van voertuigdisplays die groter worden met een steeds hogere resolutie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

聯絡人

Seoul Semiconductor Co., Ltd.
Jinseop Jung
+82-1566-2771
jjs8732@seoulsemicon.com

聯絡人

Seoul Semiconductor Co., Ltd.
Jinseop Jung
+82-1566-2771
jjs8732@seoulsemicon.com