SPIE maakt de winnende producten en bedrijven bekend tijdens de 16e jaarlijkse Prism Awards

De op de fotonica-industrie gerichte prijzen belonen innovaties op technologische gebieden zoals lasers, biomedische technologie, kwantum, AR/VR/MR, sensoren en beeldvorming, evenals de allereerste Catalyst Award

SPIE announces the winning products and companies at its 16th annual Prism Awards. (Graphic: Business Wire)

BELLINGHAM, Wash.--()--Gisteren heeft SPIE, de internationale vereniging voor optica en fotonica, de meest innovatieve nieuwe optica- en fotonicaproducten erkend met de branchegerichte Prism Awards. De gala-avond, gehouden tijdens SPIE Photonics West, markeerde tevens het 16 -jarig jubileum van de Prism Awards.

Elk jaar weerspiegelen de SPIE Prism Awards het snelgroeiende traject van fotonicaproducten en op fotonica gebaseerde oplossingen. Dit jaar eerde de jaarlijkse ceremonie een reeks gevestigde en opkomende bedrijven die baanbrekende en creatieve oplossingen toepassen voor kritieke problemen op gebieden als augmented en virtual reality, sensoren, lasers, kwantumtechnologie en biomedische optica-oplossingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Daneet Steffens
Public Relations Manager
daneets@spie.org
+1 360 685 5478
@SPIEtweets

Contacts

Daneet Steffens
Public Relations Manager
daneets@spie.org
+1 360 685 5478
@SPIEtweets