SPIE, de internationale vereniging voor optica en fotonica, kondigt de Society Awards 2024 aan

De twintig winnaars vertegenwoordigen een opwindende reeks geweldige prestaties op het gebied van op licht gebaseerde wetenschappen en technologieën

Akhlesh Lakhtakia, the 2024 recipient of the SPIE Gold Medal. (Photo: Business Wire)

BELLINGHAM, Wash.--()--De Prijzencommissie van SPIE, de internationale vereniging voor optica en fotonica, heeft vandaag de ontvangers van haar prestigieuze jaarlijkse prijzen bekendgemaakt. Ter ere van transformatieve vooruitgang op een verscheidenheid aan professionele gebieden - waaronder geneeskunde, astronomie, lithografie, optische metrologie, optisch ontwerp en leiderschap in de gemeenschap - erkennen de prijzen van de Society zowel technische prestaties als toegewijde dienstverlening aan SPIE en ondersteuning van haar organisatorische missie.

Gouden medaille van SPIE: Akhlesh Lakhtakia
Voor baanbrekend onderzoek naar elektromagnetische velden in complexe materialen, waaronder isotrope chirale, bianisotrope en composietmaterialen, metamaterialen en nanomaterialen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Daneet Steffens
Public Relations Manager
daneets@spie.org
+1 360 685 5478
@SPIEtweets

Contacts

Daneet Steffens
Public Relations Manager
daneets@spie.org
+1 360 685 5478
@SPIEtweets