WEMADE opent wereldwijde voorinschrijving voor MMORPG ‘NIGHT CROWS’

Op Unreal Engine 5 gebaseerde MMORPG, met geavanceerde tokenomics waarin gebruik wordt gemaakt van blockchain-technologie
Voorinschrijving is mogelijk tot aan de officiële lancering in maart, met talloze extra's, zoals zeldzame niveaus van Mount en Glider
Een demoversie wordt gepresenteerd op de Taipei Game Show 2024, die op 25 januari wordt geopend

Wemade opent wereldwijde voorinschrijving voor ‘NIGHT CROWS’ (Afbeelding: Wemade)

SEOUL, Zuid-Korea--()--De wereldwijde voorinschrijving voor ‘NIGHT CROWS’, een game uitgegeven door Wemade en ontwikkeld door MADNGINE, is op 11 januari van start gegaan.

NIGHT CROWS is een MMORPG gebaseerd op de Unreal Engine 5 waarin cross-play tussen mobiele en pc-platforms wordt ondersteund, met realistische lichtval en hoogwaardige graphics, 4 klassen en 8 subklassen voor meer keuze en mogelijkheden, dynamische strijd op de grond en in de lucht met Gliders, grootschalig slagveld met 1000 spelers op realistische en uitgestrekte terreinen in ”Battlefront”-inhoud, en nog veel meer.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Wemade Co., Ltd. (112040: KOSDAQ)
Jennifer Jung, PR Manager
jennifer@wemade.com

Contacts

Wemade Co., Ltd. (112040: KOSDAQ)
Jennifer Jung, PR Manager
jennifer@wemade.com