Mavenir CEO verwelkomt erkenning van leiderschap van Open RAN-leverancier in ABI Research-ranglijst

ABI Research Open RAN Vendor Ranking November 2023 (Graphic: Business Wire)

RICHARDSON, Texas--()--Pardeep Kohli, CEO of Mavenir, de Network Software Provider die aan de toekomst van netwerken bouwt met cloud-native oplossingen die op elke cloud draaien, kondigt met trots de nieuwe rangschikking aan van ABI Research, het wereldwijde technologiebedrijf dat Mavenir erkent als toonaangevende leverancier van Open Radio Access Network (Open RAN)-oplossingen. Matrix bezet de hoogste positie in alle drie de categorieën van ABI Research's gedetailleerde en onafhankelijke Competitive Assessment vendormatrix: marktleiderschap, innovatie en uitvoering.

Mavenir is geclassificeerd als de leidende innovator in de Open RAN-ruimte met een indrukwekkende score van 81,5 uit 100, terwijl de prestatie van 84,5 uit 100 in de uitvoeringscriteria de centrale rol van Mavenir in het versnellen van Open RAN-implementaties wereldwijd onderstreept.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mavenir PR Contacts:
Emmanuela Spiteri
PR@mavenir.com

Contacts

Mavenir PR Contacts:
Emmanuela Spiteri
PR@mavenir.com