Zes decennia toewijding: Mary Kay geeft diepgaand rapport uit over kritieke gebieden van duurzaamheid

‘Special Report on Sustainability 2023’ belicht de impact van milieu-, maatschappelijke en economische duurzaamheid van het wereldwijde schoonheidsmerk over een periode van 60 jaar

Mary Kay details its unwavering commitment to enriching lives and ensuring a sustainable future for all in its latest report. (Asset Source: Mary Kay Inc.)

DALLAS--()--Mary Kay Inc., een wereldwijde voorvechter van bedrijfsduurzaamheid en beheer, publiceerde haar ‘Special Report on Sustainability 2023’ met details over het niet-aflatende engagement van het merk om het leven van vrouwen te verrijken en voor iedereen een duurzame toekomst te verzekeren. Nu het emblematische schoonheidsmerk haar 60e verjaardag viert, is Mary Kay trots deel uit te maken van een mondiale coalitie met belangrijke stakeholders en in lijn met de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling van de Verenigde Naties om vorderingen te boeken in de kritieke gebieden van milieu-, maatschappelijke en economische duurzaamheid.

“Duurzaamheid is voor ons geen hol woord. Het zit verweven in de vezels van wat wij echt als merk zijn,” zegt Deborah Gibbins, Chief Operating Officer bij Mary Kay Inc. “Terwijl we dit jaar onze verwezenlijkingen vieren, blijven we resoluut in onze missie. We verbinden ons ertoe om in onze economische, milieu- en maatschappelijke beslissingen nog meer verantwoord te zijn, om te verzekeren dat het nalatenschap van Mary Kay niet alleen draait rond het sterker maken van vrouwen maar ook om onze gedeelde thuis te vrijwaren.”

In een wereld die snel evolueert, staat Mary Kay op de voorgrond van verandering, om de belangen van vrouwen te behartigen terwijl de immense kracht wordt erkend die vrouwen in zich hebben om onze wereldeconomie vorm te geven en betekenisvolle verandering voor inspanningen ten behoeve van duurzaamheid te bevorderen. Het rapport van 2023 belicht initiatieven gedragen door vrouwen wereldwijd:

Milieuduurzaamheid

  • Een fundamentele en kostbare grondstof: water
  • De kracht van vrouwen voor behoud
  • Vrouwen in de touwen voor het herstel van de oceanen

Maatschappelijke duurzaamheid

  • De aanblik van wetenschap wereldwijd veranderen
  • Het volle potentieel van vrouwelijke ondernemers ontketenen
  • Roze en krachtig
  • Voortrekkersrol in onderzoek naar kanker bij vrouwen

Economische duurzaamheid

  • Diversiteit en inclusiviteit: belangrijke drijfveren voor productinnovatie
  • Miljoenen vrouwelijke ondernemers wereldwijd sterker maken
  • Pioniersonderzoek in geslachtsgelijkheid in algoritmes en artificiële intelligentie

Het rapport volgt op Mary Kay’s 2020-2022 Sustainability & Social Impact Report dat de drie pijlers van duurzaamheid omvat: economisch, milieu en maatschappelijk. Voor meer info over de globale duurzaamheidsstrategie van Mary Kay’ klikt u hier.

Over Mary Kay

Toen. Nu. Altijd. Mary Kay Ash, een van de oorspronkelijke glazen plafondbrekers, richtte in 1963 haar droomschoonheidsbedrijf in Texas op met één doel: het leven van vrouwen verrijken. Die droom is uitgegroeid tot een internationaal miljardenbedrijf met miljoenen onafhankelijke verkopers in meer dan 35 landen. De kans die Mary Kay al 60 jaar lang aan vrouwen geeft, stelt hen in staat om hun eigen toekomst te bepalen aan de hand van onderwijs, mentorschap, belangenbehartiging en innovatie. Mary Kay richt zich op het investeren in de wetenschap achter schoonheid en het produceren van geavanceerde huidverzorging, kleurcosmetica, voedingssupplementen en geuren. Mary Kay gelooft in het behoud van onze planeet voor de generaties van de toekomst, het beschermen van vrouwen getroffen door kanker en huishoudelijk geweld en het aanmoedigen van jongeren om hun dromen te volgen. Ga voor meer informatie naar marykayglobal.com, vind ons op Facebook, Instagram en LinkedIn, of volg ons op Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bedrijfscommunicatie Mary Kay Inc.
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com

Contacts

Bedrijfscommunicatie Mary Kay Inc.
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com