Wemade past uitgebreide balansupdate van vaardigheden toe voor MIR4

  • Aanpassingen van gevechtsvaardigheden voor alle klassen - Warrior, Lancer, Sorcerer, Taoist, Arbalist, Darkist
  • Magic Square en Secret Peak uitgebreid naar 10e niveau, met monsters tot level 175
  • Twee evenementen gepland: "Hunting Hour 7-Day Check-in" en "Yiun’s 14-Day Martial Art Log"

Wemade actualiseert uitgebreide vaardighedenbalans voor MIR4. De update bevat aanpassingen voor gevechtsvaardigheden van alle klassen, waaronder toegevoegd HP-hersteleffect voor de Warrior-klasse, langere onoverwinnelijkheid voor de Lancer, toegevoegd vitaliteitsherstel voor de Sorcerer, grotere vijandverzwakking met RES-vermindering voor de Taoist, toegevoegde ontwijkende afkoelingsreset met bepaalde kansen voor de Arbalist, en toegevoegd vitaliteitsherstel voor de Darkist in de staat Asura. (Afbeelding: Business Wire)

SEOEL, Zuid-Korea--()--Wemade kondigt een uitgebreide balansupdate van vaardigheden aan voor haar blockbuster MMORPG MIR4 op 19 september.

De update bevat aanpassingen voor gevechtsvaardigheden van alle klassen, waaronder toegevoegd HP-hersteleffect voor de Warrior-klasse, langere onoverwinnelijkheid voor de Lancer, toegevoegd vitaliteitsherstel voor de Sorcerer, grotere vijandverzwakking met RES-vermindering voor de Taoist, toegevoegde ontwijkende afkoelingsreset met bepaalde kansen voor de Arbalist, en toegevoegd vitaliteitsherstel voor de Darkist in de staat Asura.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Wemade Co., Ltd. (112040: KOSDAQ)
Jennifer Jung, PR-manager
jennifer@wemade.com

Contacts

Wemade Co., Ltd. (112040: KOSDAQ)
Jennifer Jung, PR-manager
jennifer@wemade.com