A teamLab Planets TOKYO nyerte el „Ázsia legvonzóbb turisztikai látványossága 2023-ban” címet a World Travel Awards-on

teamLab Planets, a body immersive museum in Toyosu, Tokyo, wins the World Travel Awards for “Asia’s Leading Tourist Attraction 2023”. (teamLab Planets, Toyosu, Tokyo / Photo: teamLab)

TOKIÓ--()--A tokiói Toyosuban található teamLab Planets TOKYO nyerte el a World Travel Awards 2023 „Ázsia legvonzóbb turisztikai látványossága 2023-ban” díját a Ho Si Minh-városban szeptember 6-án tartott ünnepségen.

Az esemény után a világ különböző régióinak győztesei jelöltként indulnak a „A világ legvonzóbb turisztikai látványossága 2023-ban” címért a decemberben megrendezett díjátadón. A fennállásának 30. évfordulóját idén ünneplő World Travel Awards nemcsak az utazási iparág szakembereinek szavazatai, hanem laikus szavazók véleménye alapján választja ki a legjobb úti célokat. A Wall Street Journal az „utazási ágazat Oscar-díjaként” jellemezte.

Az Ázsia legvonzóbb turisztikai látványossága 2023-ban díjra pályázók listája alább található (nem ábécé sorrendben):

Angkor templomai (Kambodzsa)
Borobudur (Indonézia)
Kínai nagy fal
Ha Long-öböl (Vietnám)
Intramuros (Fülöp-szigetek)
Sengan-en és Shoko Shuseikan Múzeum (Kagoshima, Japán)
Tádzs Mahal (India)
teamLab SuperNature Macao (Kína)
Agyaghadsereg (Kína)
Tiltott Város (Kína)
Tokiói császári palota (Japán)
Viktória-csúcs (Victoria Peak, Hongkong)

https://www.worldtravelawards.com/award-asias-leading-tourist-attraction-2023

Amit a World Travel Awards-ról tudni érdemes

A World Travel Awards-ot 1993-ban hozták létre az utazási, a turisztikai és a vendéglátási iparágak kulcsfontosságú ágazataiban kiválóan teljesítő szereplők elismerésére, díjazására és megünneplésére. Ma a World Travel Awards™ márkát az iparági kiválóság legnagyobb presztízsű elismeréseként tartják számon.
A szavazók között egyaránt megtalálhatók a világ több mint 200 országából szavazó utazási és vendéglátóipari szakemberek, valamint a fogyasztók.
Weboldal: http://www.worldtravelawards.com/

Amit a teamLab Planets TOKYO-ról tudni érdemes

A júliusban 5. születésnapját ünneplő teamLab Planets több művészeti tér megújítása mellett egy új, még magával ragadóbb kiállítást is megnyitott. Ráadásul a nagy érdeklődésre való tekintettel az eredeti tervek szerint 2023 végéig nyitva tartó múzeum egészen 2027 végéig látogatható.

A teamLab Planets egy múzeum, ahol a látogatók vízben járva tekinthetik meg a műalkotásokat, és ugyanakkor egy kert is, ahol az oda belépők eggyé válhatnak a virágokkal. A múzeum 4 nagy művészeti térből és 2 kertből áll, amelyeket a teamLab alkotói közösség hozott létre.

teamLab Planets TOKYO
https://planets.teamlab.art/tokyo/
#teamLabPlanets
2018. július 7. – 2027 vége
Toyosu 6-1-16, Koto-ku, Tokyo

Sajtóanyag
https://www.dropbox.com/sh/ir7d2aui794eo6z/AAChbzX5wPsQm8cgkQ2ViFD4a?dl=0

Média érdeklődés
https://www.teamlab.art/contact/

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

PLANETS Co., Ltd. PR-osztály
E-mail: pr-info@planets.art
Interjú: https://forms.gle/fAtnDKLpQKFME6XR9

Contacts

PLANETS Co., Ltd. PR-osztály
E-mail: pr-info@planets.art
Interjú: https://forms.gle/fAtnDKLpQKFME6XR9