TVS Motor Company creëert een 'New Freestyle Performance' segment met de wereldwijde lancering van de gloednieuwe Naked Sports TVS Apache RTR 310

Vimal Sumbly, Head Business - Premium, TVS Motor Company and Dr Bernhard Heiming, CTO, TVS Motor Company (Photo: Business Wire)

BANGKOK--()--Gesteund door een rijke race stamboom van meer dan vier decennia, presenteert TVS Motor Company de nieuwste toevoeging en een nieuw vlaggenschip aan haar iconische Apache line-up: de TVS Apache RTR 310. Deze langverwachte naked sportmotor zal de opwindende wereld van de tweewieler herdefiniëren met zijn indrukwekkende combinatie van vermogen, wendbaarheid en stijl, en is klaar om motorliefhebbers en adrenalinefanaten over de hele wereld in zijn ban te krijgen. Hij belooft een ongeëvenaarde rijervaring, zet nieuwe maatstaven en biedt een toegangspoort tot de wereld van de freestyler.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nikita Verma – nikita.verma@tvsmotor.com

Contacts

Nikita Verma – nikita.verma@tvsmotor.com