TYAN versnelt AI, HPC, cloud en opslag-workloads met nieuwe platformen en vierde generatie Xeon Scalable-processors op Computex 2023

TYAN's new server platforms accelerate computing and AI inferencing workflows with 4th Gen Intel Xeon Scalable processors (Photo: Business Wire)

TAIPEI, Taiwan--()--TYAN®, een toonaangevende fabrikant van serverplatformontwerp en dochteronderneming van MiTAC Computing Technology Corporation, toont zijn nieuwste HPC-cloud en opslagplatformen op Computex 2023, in Taipei, Taiwan, van 30 mei tot 2 juni op stand #M0701a. Deze platformen worden aangedreven door vierde generatie Intel Xeon scalable-processors, met faciliterende ingebouwde versnellers om de prestaties voor de snelst groeiende workloads in AI, analyse, cloud, opslag en HPC te verbeteren.

"Nu organisaties proberen op te schalen, kosten te verlagen en nieuwe diensten te leveren, is het belangrijker dan ooit dat de technologie toegevoegde waarde aan bedrijven levert", zegt Eric Kuo, Vice President van de Server Infrastructure Business Unit bij MiTAC Computing Technology Corporation.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MiTAC Computing Technology Corporation/Server Infrastructure Business Unit
Fenny Chen
fenny.chen@tyan.com.tw

Contacts

MiTAC Computing Technology Corporation/Server Infrastructure Business Unit
Fenny Chen
fenny.chen@tyan.com.tw