DNP: Nieuw ontworpen LCD Backlight-systeemcomponenten bereiken zowel hoge luminantie als brede kijkhoek

- Ontwerp biedt vermindering van het aantal onderdelen, bereikt slankheid en draagt bij tot vermindering van de CO2-uitstoot -

Comparison of luminance and viewing angle between notebook computer integrating newly designed system components (above), and currently available notebook computer (below). (Photo: Business Wire)

TOKIO--()--Dai Nippon Printing Co., Ltd. (DNP, TOKYO: 7912) heeft een nieuw ontwerp gemaakt voor de systeemcomponenten die worden gebruikt bij de achtergrondverlichting van Liquid Crystal Display (LCD) modules, zoals die worden gebruikt in notebook computers.

Vergeleken met het ontwerp van de momenteel beschikbare standaardcomponenten zijn de nieuw ontworpen systeemcomponenten niet alleen dun, maar bereiken zij ook een hoge luminantie en brede kijkhoeken.

Deze onderdelen bestaan hoofdzakelijk uit een lichtgeleidingsplaat (LGP), een reflector en een prisma dat het licht breekt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media contact
DNP: Yusuke Kitagawa
+81-3-6735-0101
kitagawa-y3@mail.dnp.co.jp

Contacts

Media contact
DNP: Yusuke Kitagawa
+81-3-6735-0101
kitagawa-y3@mail.dnp.co.jp