ICCPP ODM+ brengt het ongekende dubbel milieuvriendelijke concept "Cyclo" Vape-oplossingen naar de Vaper Expo UK 2023 in Birmingham

The "Cyclo" eco-friendly vape solutions of ICCPP ODM+ (Photo: Business Wire)

SHENZHEN, China--()--Met de wereldwijde verspreiding van wegwerp e-sigaretten, zijn er groeiende zorgen over de veroorzaakte milieuproblemen. Als een van de belangrijkste beïnvloeders van elektronische verstuivingstechnologiebedrijven, evenals het moederbedrijf van VOOPOO, neemt de ICCPP Group deze problemen serieus en haar ODM+ bedrijf heeft creatief 's werelds 1e nieuwe dubbel milieuvriendelijke wegwerp vape-oplossingen ontwikkeld, genaamd de "Cyclo" serie, die het concept van verwijderbaar en biologisch afbreekbaar combineert, vooruitlopend op de industrie om draagbaarheid en recycleerbaarheid door de gebruiker te bereiken, en zal groots worden onthuld op de Vaper Expo UK.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Carol Lu
carol@iccpp.com

Contacts

Carol Lu
carol@iccpp.com