Gyors, gyorsabb, leggyorsabb! A VOOPOO e-cigarettát gyártó óriásvállalat bemutatta gyorsan töltő és futurisztikus ARGUS P1 modelljét

VOOPOO ARGUS P1 (Fotó: Business Wire)

SENCSEN, Kína--()--Október 18-án a DRAG termékéről híres e-cigarettát gyártó óriásvállalat, a VOOPOO hivatalosan is bemutatta legújabb podját, az ARGUS P1 modellt a weboldalán. A gyorsan töltő ARGUS P1 15W PD futurisztikus mechanikai tervezése újra felkelti érdeklődését a POD e-cigaretta iránt!

A 15W PD villámtöltés hatékonyan rövidíti le a töltési időt

A beépített 800mAh akkumulátorral és a kiegészítő USB-PD töltőadapterrel rendelkező ARGUS P1-hez 15W PD gyorstöltő tartozik, amely az akkumulátort 12 perc alatt tölti fel 0%-ról 80%-ra. A 100% elérésére csupán annyit kell várni, amíg elkészül egy csésze kávé. Az e-cigaretta, amelynél nem kell folyton aggódni az akkumulátor élettartama miatt.

A futurisztikus mechanikai tervezés a gyűjtői darabok művészi kivitelét idézi

Az ARGUS P1 futurisztikus és mechanikai stílusa a félig fém, félig átlátszó tervezés eredménye. Az öt különböző színű festés egyedi élményt nyújt a használóknak. A tömör cinkötvözet, a lágy éleket határozottan egymásba olvasztó dizájn sima és finom érintést, valamint kényelmes és természetes fogást biztosít. Ezenkívül a látható áramkör, a "valódi intelligencia"- amelybe először került bele a Gene.AI 1.2 chip a terméktervezés során -, valamint a tudomány és a technológia lenyűgöző megjelenése ámulatba ejti a felhasználókat. A négy darab innovatív optikai kialakítású LED-mutató lággyá és áttetszővé alakítja a fényt, és valós időben művészien és praktikusan jelzi a töltöttséget. Az egyszerű dizájn felvillantja a VOOPOO kivételes technológiai erejét.

A GENE.AI 1.2 érzékeli a kifújási nyomást és ahhoz igazítja a kiáramlást

A GENE.AI 1.2 automata teljesítmény-beállítása révén érzékeli az összes kifújást, így kézi állítgatás vagy üzemmódváltás nélkül is optimális teljesítmény-beállítást, egyszerű működést és energia-megtakarítást biztosít. Ezenkívül a GENE AI 1.2 hatféle védelmet kínál beleértve a 8 mp időtúllépés elleni védelmet, a rövidzárlat elleni védelmet, a túltöltés elleni védelmet, az alacsony akkumulátor-töltöttség elleni védelmet, kimeneti túláram elleni védelmet és a chip túlmelegedése elleni védelmet.

Az ITO atomizációs technológia kellemes ízeket és aromákat biztosít

Az ARGUS P1-et az MTL cigarettázáshoz innovatív ITO platformmal látták el. Az egyedi felszívású tartálykialakítás felgyorsítja az olajáramlást, a speciális fűtőtekercs pedig nagyobb fűtési területet hoz létre. Gondoskodtak a nikotinsó lágyabb átalakításáról és megfelelő atomizálásáról, amely a használónak kiemelkedően gazdag ízélményt nyújt.

Válassza az ARGUS P1 modellt és élvezze a szupergyors töltés végtelen varázsát! Soha ne érjenek véget az e-cigaretta örömteli pillanatai!

A VOOPOO-ról

VOOPOO: a vállalatot 2017-ben alapították, és a DRAG termékek révén vált gyorsan ismertté, amelyek világszerte széles körben, rövid idő alatt lenyűgözték a felhasználókat. K&F, dizájn, gyártás és branding részlegekkel rendelkező high-tech vállalatként a VOOPOO négy nagy terméksorozatot kínál: ARGUS, DRAG, VINCI és V. Jelenleg a VOOPOO több mint 70 országban van jelen Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában.

Weboldal: https://www.voopoo.com/

Instagram: https://www.instagram.com/voopootech_official/

Facebook: https://www.facebook.com/voopooglobal

YouTube: https://www.youtube.com/c/VOOPOO

Tiktok: https://www.tiktok.com/@voopoofans

Shop: https://shop.voopoo.com/

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Nical Zhang
PR manager
Nical.zhang@voopootech.com

Contacts

Nical Zhang
PR manager
Nical.zhang@voopootech.com