Met snelheid en spoed! Vape-gigant VOOPOO heeft de snelladende en futuristische ARGUS P1 uitgebracht

VOOPOO ARGUS P1 (Photo: Business Wire)

SHENZHEN, China--()--Op 18 oktober heeft de vape-gigant VOOPOO, beroemd om zijn populaire DRAG-product, officieel zijn nieuwste Pod, de ARGUS P1 op zijn website uitgebracht. De ARGUS P1 is uitgerust met het 15W PD snelladende en futuristische mechanische ontwerp dat uw indruk van de POD E-sigaret zal opfrissen!

15W PD razendsnel opladen verkort de oplaadtijd effectief

De ARGUS P1, met een ingebouwde batterij van 800 mAh en ondersteunende USB-PD-oplaadadapter, is uitgerust met 15W PD snelladen, waarmee de batterij binnen 12 minuten van 0 tot 80% wordt opgeladen. Het duurt slechts één kopje koffie om van 0 tot 100% op te laden. Het is de vape die je bezorgdheid om de levensduur van de batterij wegneemt.

Futuristisch mechanisch ontwerp weerspiegelt het vakmanschap van collectieniveau

De ARGUS P1 heeft een futuristische en mechanische stijl in een half metalen, half transparant ontwerp. Elke versie van de vijf verschillende kleuren geeft gebruikers een unieke ervaring. Hij is gemaakt van een stevige zinklegering, met een zeer vloeiende vorm van het ontwerp met gladde hoeken die glad en delicaat aanvoelen en een comfortabele en natuurlijke greep bieden. Bovendien is de zichtbare printplaat, waarin de GENE.AI 1.2-chip voor het eerst in het productontwerp wordt getoond, de 'echte intelligentie' en charme van wetenschap en technologie die de gebruiker imponeren met een verbluffend uiterlijk. De vier LED-indicatoren met innovatief optisch ontwerp maken het licht zacht en transparant en zijn een realtime teken van buitengewone en praktische kracht. Het eenvoudige ontwerp geeft een hint van het buitengewone technologische vermogen van VOOPOO.

GENE.AI 1.2 detecteert de druk van het roken en past de output aan

De GENE.AI 1.2 beschikt over automatische vermogensaanpassing, waardoor een optimale instelling mogelijk is door elke trekje te detecteren zonder handmatige aanpassing of moduswisseling. Hij is eenvoudig te bedienen en energiebesparend. Bovendien biedt de GENE.AI 1.2 6 beveiligingen, inclusief overwerkbeveiliging van 8 sec., kortsluitingsbeveiliging, overlaadbeveiliging, batterij-laag bescherming, uitgangsoverstroombeveiliging en chip-overtemperatuurbeveiliging.

ITO-vernevelingstechnologie zorgt voor heerlijke smaak en aroma

De ARGUS P1 is uitgerust met het innovatieve ITO-platform voor MTL. Het unieke ontwerp van de afvoertank versnelt de olie-afgifte en de speciale verwarmingsspiraal zorgt voor een groter verwarmingsoppervlak. Hij realiseert een vlottere overdracht van nicotinezout en voldoende verneveling, waardoor gebruikers de ultieme rijke smaakervaring krijgen.

Kies de ARGUS P1 en geniet van de oneindige charme van supersnel opladen. Laat de vreugde van het vapen nooit ophouden!

Over VOOPOO

VOOPOO werd opgericht in 2017 en is snel gegroeid dankzij DRAG-producten, die in korte tijd wereldwijd alom geprezen zijn. Als hightech onderneming met R&D, ontwerp, productie en branding, heeft VOOPOO vier grote productseries: ARGUS, DRAG, VINCI en V. Momenteel is VOOPOO aanwezig in meer dan 70 landen in Noord-Amerika, Europa en Azië.

Website: https://www.voopoo.com/

Instagram: https://www.instagram.com/voopootech_official/

Facebook: https://www.facebook.com/voopooglobal

YouTube: https://www.youtube.com/c/VOOPOO

Tiktok: https://www.tiktok.com/@voopoofans

Shop: https://shop.voopoo.com/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nical Zhang
PR Manager
Nical.zhang@voopootech.com

Contacts

Nical Zhang
PR Manager
Nical.zhang@voopootech.com