Tweedekwartaalcijfers 2017 van SIG Combibloc Group Holdings S.à.r.l.

LUXEMBURG--()--We kondigen met blijdschap onze conference call over de tweedekwartaalcijfers van 2017 van SIG Combibloc Group Holdings S.à.r.l. aan.

Datum: maandag, 14 augustus, 2017.

Tijd: 15.00 CEST / 14.00 BST / 9.00 EDT

Informatie over de conference call staat op onze beveiligde site. Als u wil meeluisteren met het gesprek, kunt u contact opnemen met Petra Beck via petra.beck@sig.biz.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SIG Combibloc Group Holdings S.à r.l.
Petra Rhonda Beck
petra.beck@sig.biz

Contacts

SIG Combibloc Group Holdings S.à r.l.
Petra Rhonda Beck
petra.beck@sig.biz