Zavar a TNT Express működésében - Az összes többi FedEx szolgáltatás zökkenőmentesen működik

Memphis, Tennessee--()--A FedEx Corporation (NYSE: FDX) ma bejelentette, hogy egyik leányvállalata, a TNT Express szolgáltatásai világszerte zavart szenvednek, mivel egy számítógépes vírus jelentős fennakadásokat okoz a cég rendszereinek működésében. Mindazonáltal, bár a TNT Express operatív és kommunikációs rendszerei nem működnek megfelelően, az eddigi vizsgálatok szerint a vírus behatolásának eredményeként nem kerültek illetéktelen kezekbe bizalmas adatok a TNT-ről vagy ügyfeleiről. A FedEx többi leányvállalatát nem érinti a probléma; azok továbbra is zökkenőmentesen, a szokásos feltételekkel nyújtják szolgáltatásaikat.

A TNT Express késedelem nélkül megkezdte a rendszer-helyreállítást célzó lépések és a vészhelyzet esetére szolgáló program végrehajtását. A cég belföldi és regionális hálózati szolgáltatásait jórészt képes biztosítani, bár nem a tőle megszokott gyorsasággal. Ugyanakkor a TNT Express kontinensek közti szolgáltatásai terén egyelőre késedelmekkel kell számolni. Cégünk alternatív megoldásként a FedEx Express szolgáltatások teljes körével a TNT Express ügyfeleinek rendelkezésére áll.

A TNT Express szolgáltatásainak elérhetőségéről és a rendszerek helyreállításának előrehaladásáról rendszeres tájékoztatást fogunk biztosítani. A szolgáltatások hozzáférhetőségéről tájékozódni kívánó ügyfelek a TNT Express telefonos ügyfélszolgálatától kérhetnek információkat, illetve ellátogathatnak a TNT Express honlapjára a következő linkre kattintva: tnt.com.

Egyelőre nem áll rendelkezésünkre elegendő adat a szolgáltatásokban bekövetkezett fennakadások pénzügyi kihatásairól, de feltételezhetően jelentős költségvonzattal járnak.

Amit a FedExről tudni kell…

A FedEx Corp. (NYSE: FDX) szerte a világon széles körű szolgáltatásokkal áll magán- és vállalati ügyfelei rendelkezésére, kezdve a szállítástól az elektronikus kereskedelmen keresztül a különféle üzleti szolgáltatásokig. Az évente mintegy 60 milliárd USA dollár árbevételt elérő vállalat integrált üzleti alkalmazásokat kínál a mindenhol nagy megbecsülésnek örvendő FedEx márkanév alatt működő, a piaci versenyfeltételek közt együttesen fellépő, együttműködő vezetőségek által irányított, operatív leányvállalatain keresztül. A már hosszú ideje a világ legelismertebb vállalatai és legmegbízhatóbb munkaadói közé tartozó cég több mint 400000 alkalmazottját folyamatosan arra ösztönzi, hogy munkájuk során a biztonságot előtérbe helyezve, a legmagasabb szintű etikai és szakmai normákat követve arra összpontosítsák erőfeszítéseiket, hogy a lehető legteljesebb mértékben kielégítsék az ügyfelek és a közösségek igényeit. További információk arról, hogyan kapcsolja össze a FedEx az embereket és a lehetőségeket szerte a világon, a következő internetes címen találhatók: about.fedex.com.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

FedEx
Médiakapcsolatok: