A Confederate cég Fighterje Mohawk néven menő punk motorként okoz zűrzavart a Transformers: Az utolsó lovag című részében

P51 Combat Fighter, aka "Mohawk" (Photo: Business Wire)

BIRMINGHAM, Alabama--()--A világ legegzotikusabb motorkerékpárjainak megalkotója, a Confederate Motorcycles bejelentette, hogy eddigi legmodernebb modellje, a P51 Combat Fighter, bekerült a Transformers Az utolsó lovag című részének szereplői közé.

A luxusmotorokat gyártó globális vállalat örömmel erősíti meg, miszerint a Mohawk nevű álca járműformája a cég Fighter motorkerékpárja lesz.

H. Matthew Chambers, a Confederate Motorcycles vezérigazgatója elmondta: "A Fighter igazi 'yang' - fekete erő, amely arra született, hogy felfordulást csináljon, így átalakulása a késes, punk motorrá, amely körül mindig zűrzavar van, teljesen logikus és magától értetődő."

A 61 Combat kollekcióba tartozó, limitált kiadású Fighterek mindegyikét kézzel építi fel a Confederate magasan képzett szakemberekből álló csapata a cég birminghami központjában, és a kollekcióból mostanra mindössze két darab maradt, amelyet még nem foglaltak le.

A Transformers: Az utolsó lovag már megtekinthető szerte a világ filmszínházaiban.

A Confederate Motors, Inc. (CFED) egy forradalmian új szemléletű, meghatározó szerepet játszó szervezet. Egyfajta agytröszt, amelynek célja, hogy a legjobb és legszebb, minden apró részletükben tökéletes motorkerékpárokat alkossa meg. Mindegyik motor kézzel készül, és mindegyik egy műremek, amely megtestesíti a lázadás és a szabadság érzését. A cég részvényei a másodlagos értékpapírpiacokon vannak forgalomban (tőzsdei azonosító: CFED).

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Kapcsolat:
Confederate Motors, Inc.