Grupa BOC - „Liderem” wśród dostawców narzędzi do zarządzania architekturą korporacyjną - według wiodącej globalnej firmy analitycznej

System ADOIT Grupy BOC otrzymał najwyższy wynik wśród uczestników badania w kategorii „Strategia”

WARSZAWA, Polska--()--Grupa BOC, została określona jako Lider wśród 10 dostawców narzędzi EAM ujętych w raporcie The Forrester Wave™: “Enterprise Architecture Management Suites, Q2 2017”.

Raport The Forrester Wave™ to podsumowanie badania, w ramach którego zidentyfikowanych zostało 10 najbardziej liczących się na świecie dostawców rozwiązań EAM. Jest to materiał „...omagający ekspertom EA podejmować właściwe decyzje związane z wyborem narzędzia wspierającego ich pracę.*”

“Cieszymy się, że firma Forrester uznała nas za lidera. Uważamy, że 15 lat doświadczenia w obszarze architektury korporacyjnej oraz niezliczone projekty realizowane dla klientów pozwoliły nam stworzyć doskonały produkt dla naszych użytkowników. Dodatkowo nasza wiedza praktyczna przełożyła się na jasną i przekonującą wizję i strategię produktu, co pozwoliło nam zająć miejsce wśród dostawców narzędzi do zarządzania architekturą korporacyjną.” W ten sposób Christoph Moser, Product Manager systemu ADOIT skomentował wyniki raportu.

System ADOIT zapewnia użytkownikom dostęp do informacji niezbędnych do sprawnego działania oraz zrozumienia zależności między zasobami organizacji. Narzędzia EAM pozwalają organizacjom lepiej radzić sobie z wyzwaniami oraz z sukcesem przeprowadzać transformacje biznesu oraz IT. Powoduje to, że ADOIT jest niezwykle przydatne dla organizacji – zwłaszcza tych, zainteresowanych cyfrową transformacją.

Najnowsza wersja ADOIT 7.6 jest już dostępna online i można się z nią zapoznać poprzez 30-Day Free Trial.

Osoby zainteresowane prezentacją online narzędzia prosimy o kontakt z BOC.

Aby zapoznać się z pełną wersją raportu należy wypełnić formularz dostępny tutaj.

* Tłumaczenie cytatów z raportu The Forrester WaveTM, EA Management Suites, Q2 2017, Forrester Research, Inc., June 14, 2017

O Grupie BOC

Grupa BOC tworzy produkty i usługi związane z oprogramowaniem wspierającym efektywne i rozbudowane zarządzanie firmą w dobie cyfrowej transformacji. Główne zalety pakietów to poprawa możliwości zarządzania procesami biznesowymi i architekturą korporacyjną, a także ułatwienie lepszego zarządzania ryzykiem i zgodnością w celu zapewnienia gotowości do audytu.

Do użytkowników systemu ADOIT należą między innymi Allianz, Marel, PostFinance, Raiffeisen Bank oraz Vienna International Airport.

Dostarczamy nasze produkty i usługi zatrudniając ponad 200 pracowników w Atenach, Berlinie, Dublinie, Madrycie, Paryżu, Wiedniu, Warszawie i Winterthur oraz współpracując z ponad 90 partnerami na całym świecie.

BOC Information Technologies Consulting Sp. z o.o.
Zbigniew Misiak
Senior Consultant
+48-22-628 00 15
Zbigniew.Misiak@boc-pl.com

Release Summary

BOC Group, a noted provider of Enterprise Management Solutions, was named a Leader among the 10 most significant EA solution providers.

BOC Information Technologies Consulting Sp. z o.o.
Zbigniew Misiak
Senior Consultant