PhishMe® biedt complete anti-phishingservice in EMEA aan met London Phishing Defence Centre Launch

LONDEN--()--PhishMe Inc., de toonaangevende aanbieder van preventiemiddelen tegen phishing, heeft vandaag de opening van zijn London Phishing Defence Centre (PDC) aangekondigd. Het regionale centrum voorziet cliënten van gespecialiseerde professionele dienstverlening voor de automatisering en harmonisering van preventieprogramma’s tegen phishingincidenten met behulp van PhishMe Triage™ en PhishMe Intelligence™.

De Londense vestiging is de nieuwste toevoeging aan een reeks regionale PDC’s, die zijn ondergebracht bij de Europese hoofdkantoren van het bedrijf. Het centrum heeft meer dan veertig medewerkers, inclusief een groeiend, gespecialiseerd team van malware-analisten die doorlopend bestaande en nieuwe regionale cyberdreigingen in kaart brengen. Het team van PhismMe PDC analyseert nauwkeurig verdachte e-mails die werknemers van klanten sturen. Zodoende signaleren ze binnen korte tijd e-mails met kwaadaardige bedoelingen en zetten ze, indien nodig, procedures ter bestrijding van phishing in werking. Dit model heeft zich bewezen in de Verenigde Staten, waar het heeft bijgedragen aan de opsporing van phishingaanvallen die standaard preventiemaatregelen omzeilden en een afname van de totale tijd die aanvallers binnen netwerken van klanten hebben doorgebracht.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
AxiCom
James Kennedy, +44 (0) 20 7559 5624
james.kennedy@axicom.com

Release Summary

PhishMe, the leading provider of human phishing defence solutions, today announced the opening of their London Phishing Defence Centre (PDC).

Contacts

Media:
AxiCom
James Kennedy, +44 (0) 20 7559 5624
james.kennedy@axicom.com