Eerstekwartaalcijfers 2017 SIG Combibloc Group Holdings S.à r.l.

LUXEMBURG--()--Met genoegen kondigen we de conference call over de eerstekwartaalcijfers van 2017 van SIG Combibloc Group Holdings S.à r.l. aan.

Datum:   Dinsdag 9 mei 2017
Tijdstip: 15.00 CET / 14.00 GMT / 9.00 EST

Informatie over de conference call is beschikbaar via onze beveiligde site. Indien u wilt deelnemen aan het gesprek, kunt u contact opnemen met Petra Beck via petra.beck@sig.biz.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SIG Combibloc Group Holdings S.à r.l.
Petra Rhonda Beck
petra.beck@sig.biz

Contacts

SIG Combibloc Group Holdings S.à r.l.
Petra Rhonda Beck
petra.beck@sig.biz