Evropská expanze společnosti C.H. Robinson pokračuje s novými pobočkami v Praze a Bukurešti

AMSTERODAM--()--Společnost C.H. Robinson pokračuje ve svém úsilí nabízet služby evropským zákazníkům a nedávno otevřela pobočky pro přepravu v Praze a rumunské Bukurešti. Nové pobočky rozšíří rozvíjející se púsobení společnosti v regionu.

Společnost C.H. Robinson jmenovala vedoucím pražské pobočky Petru Vlčkovou, která bude zodpovídat za vedení jejího rozvoje. Vlčková přichází do firmy C.H. Robinson ze společností ESA Logistics a GTL Logistics, kde získala zkušenosti v oblasti celovozové přepravy, dokládky a projektování dopravy nákladů.

Vlčková věří, že vytvoření pobočky v Praze je nezbytné pro rozvoj služeb společnosti C.H. Robinson v oblasti silniční dopravy na kontinentu.

„Mnozí naši stávající zákazníci vyvážejí nebo dovážejí přes koridor Čechy-Benelux a západoněmecký koridor“, řekla Vlčková. „Jsem velmi ráda, že se můžu stát součástí týmu společnosti C.H. Robinson, zužitkovat vybavení pro přepravu a budovat vztahy s místními a regionálními přepravci při podpoře našich stávajících a nových zákazníků.“

V nové pobočce společnosti C.H. Robinson v Bukurešti byl jmenován vedoucím Catalin Buretea. Buretea má téměř dvacet let zkušeností v oboru. V minulých letech zastával celou řadu manažerských postů v oblasti řízení prodeje ve společnostech Codognotto a Euro Freight GmbH. Předtím pracoval na obchodních pozicích ve společnostech Samsung Electronics CEE a Orange Romania.

„Stabilní rumunská ekonomika láká zahraniční investory, aby otevřeli své podniky v Rumunsku, zejména v Bukurešti, kde sídlí více než padesát procent ředitelství všech průmyslových odvětví, které působí na rumunském trhu,“ řekl Buretea. „V Rumunsku je mnoho vysoce vzdělaných lidí s velkými zkušenostmi, kteří, jak věřím, rovněž přispějí ke zvýšení konkurenceschopnosti společnosti C.H. Robinson na evropském trhu.“

„Považujeme Prahu a Bukurešť za klíčové oblasti strategického rozvoje,“ řekl Jeroen Eijsink, prezident evropské divize společnosti C.H. Robinson. „Ekonomické aktivity v těchto oblastech rostou a jak Česká republika, tak Rumunsko, jsou dva z nejrychleji se rozvíjejících trhů ve východní Evropě. Stabilní ekonomické klima přeje značnému rozvoji zejména v sektoru dopravy.“

Otevření kanceláří v Praze a Bukurešti je v nedávné době druhým a třetím otevřením přepravních poboček společnosti C.H. Robinson ve východní Evropě, po zavedení kanceláře v Bratislavě v roce 2016.

Eijsink dodal: „Pevně věříme, že naše investice ve východní Evropě nám umožní poskytovat nejlepší kvalitu, služby a pokrytí pro naše zákazníky a pomůže nám ještě více upevnit naši pozici na přepravním trhu v Evropě.“

O společnosti C.H. Robinson

Ve společnosti C.H. Robinson, věříme, že zrychlením globálního trhu poháníme světovou ekonomiku. S využitím silných stránek našich lidí, procesů a technologií, pomáháme našim zákazníkům, aby pracovali inteligentněji, ale ne těžce. Jako jeden z největších poskytovatelů logistických služeb pro třetí strany (3PL) na světě, nabízíme širokou škálu logistických služeb, zajištění zdrojů čerstvých produktů a řízených služeb prostřednictvím naší globální sítě. V Evropě představuje společnost C.H. Robinson jednu z předních firem v oblasti silniční přepravy a spedice s dynamickou sítí poboček v celém regionu. Členové našeho evropského týmu hovoří několika jazyky, mají zkušenosti s navazováním kontaktů a vychází vstříc zákazníkům. Společnost, naše nadace a zaměstnanci každoročně přispívají celé řadě organizací na celém světě. Společnost C.H. Robinson (CHRW) má centrálu v Eden Prairie, v americkém státě Minnesota, a její akcie jsou veřejně obchodovány na elektronické burze cenných papírů NASDAQ. Další informace naleznete na stránkách http://www.chrobinson.com nebo si prohlédněte naše video o firmě.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

C.H. Robinson
Marianne Myburgh, +31 205 170 206