GE Healthcare verruimt aanbod contrastvloeistoffen in Europa met lancering macrocyclische stof ClariscanTM

WENEN--()--GE Healthcare heeft vandaag de lancering van Clariscan™ (gadoteric acid) aangekondigd, op het jaarlijkse European Congress of Radiology (ECR) 2017. Met dit middel breidt GE Healthcare zijn aanbod van contrastvloeistoffen voor MRI uit. Clariscan is een contrastversterkende stof op basis van gadolinium, die effectieve visualisering van afwijkingen in de hersenen, de ruggenwervel een aanverwant weefsel mogelijk maakt. Dit middel wordt aangeboden in combinatie met de ondersteunende diensten en systemen die GE Healthcare zorgverleners wereldwijd aanbiedt.

“Stoffen op basis van gadolinium staan bekend als gouden standaard voor detectiemiddelen in MRI, omdat ze het contrast tussen normaal en pathologisch weefsel versterken en zodoende snelle herkenning van afwijkingen mogelijk maken. Het is belangrijk dat radiologen hun keuze voor contrastvloeistof baseren op de individuele behoeften van de patient.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

GE Healthcare
Erin Bryant
Erin.Bryant@ge.com
+1 203 450 5326
@GEHealthcare

Contacts

GE Healthcare
Erin Bryant
Erin.Bryant@ge.com
+1 203 450 5326
@GEHealthcare