BOC Group udostępnia nową wersję systemu ADONIS NP 4.5: rozwiązanie najlepsze w swojej klasie!

Premiera nowej wersji profesjonalnego narzędzia BPM oferowanego przez Grupę BOC. ADONIS NP 4.5 oferuje szereg innowacji, które pozwalają na jeszcze wygodniejszą pracę.

WARSZAWA, Polska--()--“Więcej niż modelowanie” to myśl przewodnia naszego narzędzia BPM dostępnego w całości przez przeglądarkę, jako, że pozwala ono nie tylko na modelowanie procesów, ale również umożliwia zaawansowane analizy, publikację raportów i wspiera współpracę.

Każda kolejna wersja systemu ADONIS NP oparta jest o doświadczenia ponad 5000 projektów zrealizowanych przez Grupę BOC oraz potrzeby Klientów. Tym razem nasze narzędzie zostało wzbogacone o szereg funkcjonalności zapewniających jeszcze wygodniejsze modelowanie. Rozszerzenia mechanizmu akceptacji i wersjonowania zapewniają jeszcze większą elastyczność dzięki dostępności wielu ścieżek akceptacji. Dodatkowo oferujemy też możliwość generowania dokumentacji HTML do wykorzystania offline np. na potrzeby audytorów zewnętrznych.

Tobias Rausch, Product Manager systemu ADONIS zauważa: “Dzięki mechanizmowi konfiguracji wielu ścieżek akceptacji zespoły pracujące z systemem ADONIS NP 4.5 będą mogły korzystać ze wsparcia dopasowanego do potrzeb poszczególnych komórek i departamentów. Rozszerzenia te zachęcają do silniejszej współpracy oraz gwarantują większą przejrzystość w ramach zarządzania jakością.”

Więcej informacji o nowościach w systemie ADONIS NP można znaleźć na stronie internetowej Grupy BOC. Konsultanci BOC z chęcią odpowiedzą na Państwa pytania oraz zaprezentują system ADONIS NP 4.5.

O Grupie BOC

Grupa BOC oferuje usługi oraz oprogramowanie pomagające organizacjom efektywnie i całościowo zarządzać zdolnościami i zasobami. W szczególności specjalizuje się w usprawnianiu zdolności z zakresu zarządzania procesami (BPM) oraz zarządzania architekturą korporacyjną (EAM), jak również we wspieraniu obszaru zarządzania ryzykiem i zgodnością (GRC).

Klienci systemu ADONIS to między innymi: Airbus Military, Allianz, Baxter, DHL, Generali oraz Telefonica.

Dostarczamy nasze produkty i usługi poprzez zespół ponad 200 pracowników znajdujących się w Atenach, Berlinie, Dublinie, Madrycie, Paryżu, Warszawie, Wiedniu oraz Winterthur, jak też przez globalną sieć ponad 90 partnerów.

BOC Information Technologies Consulting Sp. z o.o.
Zbigniew Misiak
Senior Consultant
+48-22-628 00 15
zbigniew.misiak@boc-pl.com

BOC Information Technologies Consulting Sp. z o.o.
Zbigniew Misiak
Senior Consultant