A Zycko csatlakozott a Nokia Global Partner Programhoz

Paul Eccleston, CEO of Nuvias and Jerome Jullien, VP Partners and Alliances, Global Enterprise & Public Sector, Nokia (Photo: Business Wire)

???pagination.previous??? ???pagination.next???

LONDON--()--A szakértő hozzáadottérték-disztribútor, a Zycko, mely jelenleg már a Nuvias Csoport tagja, ma bejelentette, hogy a Nokia első pán-EMEA-régióbeli disztribútora lett és elérhetővé válik számára a Nokia átfogó megoldáscsomagja.

Ez a partnerség – amely kiszélesíti az elosztási csatornát és a hozzáadott értékkel bíró disztribúciót – fontos előrelépést jelent a Nokiánál a piacra jutási diverzifikációban, és a középvállalkozásoktól egészen a nagyvállalatokig, szerte az EMEA-régióban, elősegíti a vállalat térnyerését.

A Zycko kezdetben az IP-routolás és az optikai transzporthálózatok hardver- és szoftverintegrációjára, épületekben/campusokon optikai szálas LAN kapcsolati infrastruktúra kialakítására, nyílt szabványú DDI kezelőszoftverre és szoftveresen meghatározott hálózatokra összpontosít majd.

A Nokia kiváltságos helyzetben van, így segíteni tud a kommunikációs szolgáltatóknak, a kormányzatoknak és a nagyvállalatoknak abban, hogy az 5G hálózatok, a felhő és a dolgok internete ígéretében működjenek. A Nokia távközlési megoldásokat biztosít, melyek a legnagyobb követelményeket állító XLE-környezethez méretezhetők, mindeközben pedig korlátlanságot biztosít partnereinek abban, hogy több termék tekintetében létrehozhassák saját globális szolgáltatásaikat.

Dave Parker, a Nokia stratégiai partnerségének alelnöke így nyilatkozott: „Nagy örömünkre szolgál ez a kinevezés. Így olyan viszonteladók széles hálózata válik elérhetővé számunkra, akik az EMEA-régióban jelentős tapasztalattal rendelkeznek a kommunikáció és hálózatépítés terén. Lenyűgözőnek találjuk a Zycko hozzáadottérték-szolgáltatásokból felmutatott kimerítő portfólióját. A Zycko a Nuvias Csoport tagjaként valódi, professzionális EMEA-megoldást kínál, melynek az értékesítési, a marketing és a technikai támogatás, valamint a mindig konzisztens minőség is részét képezi. Mindaz, amit a Zycko és a Nuvias disztribútorként nemzetközi szinten képvisel, kiegészíti a növekedésre irányuló terveinket.”

Jelentős előrelépés a Nuvias számára

Paul Eccleston, a Nuvias Csoport vezérigazgatója szerint „A legfőbb globális márkát képviselő Nokiával kötött üzleti megállapodás a Zyckonak és a Nuviasnak szavazott erőteljes bizalmat mutatja, és hatalmas mértékben járul hozzá a nemzetközi, szakértői hozzáadottérték-disztribúció újrafogalmazását célul kitűző koncepciónkhoz. A Nokia kivételes termékeivel egyedülálló helyet foglal el az összekapcsolt világban, és alig várjuk, hogy az elosztási csatornán keresztül segíthessük a pán-EMEA disztribúciós hálózata sikeres növekedését és hozzájárulhassunk növekvő értékesítéseihez, mind a vállalati szektorban, mind pedig a középső piaci szegmensben.”

Amit a Zyckoról tudni kell

A Zycko az innovatív IT-megoldások nemzetközi, szakértő IT disztribútora, amely technológiailag az üzleti IT-infrastruktúra minden területét lefedi. A Zycko által lefedett területek közé sorolhatók az adathálózati, az adattárolási, a virtualizációs, a felhő-, monitoring & kezelőinfrastruktúra, valamint az adatközponti infrastruktúra. A Zycko az élvonalbeli stratégiai partnereket és technológiákat választja, amelyek biztosítják az ügyfelek számára, hogy eligazodjanak a zsúfolt piacon. A Zyckonak 17 regionális irodája van szerte az EMEA-térségben, és a további országok többségét az egyesült királysági székhelyéről szolgálja ki. A Zycko első osztályú, kifinomult és professzionális szolgáltatásokat, akkreditált képzést, marketing- és üzletfejlesztési támogatást nyújt ügyfeleinek. http://www.zycko.com

Amit a Nuvias Csoportról tudni kell

A kiemelt értékkel bíró disztribútori szolgáltatót, a pán-EMEA-régióbeli Nuvias Csoportot a Rigby Private Equity (RPE) építette azzal a céllal, hogy újragondolja a nemzetközi szakértői értékdisztribúciót az IT világában. A Csoport EMEA-régiót behálózó egyszerű ajánlati és konzisztens szállítási megoldása lehetővé teszi az elosztási csatorna és a beszállítói közösség tagjai számára, hogy ügyfeleiknek kivételes üzleti értéket nyújtsanak, miközben új standardokat állít fel a sikeres elosztási csatorna kategóriájában.

A Csoport a tagjai között köszöntheti mára a biztonságra specializálódott hozzáadottérték-disztribútorként tevékenykedő, díjnyertes Wick Hillt és az ugyancsak díjnyertes Zyckot, amely az EMEA-régióbeli disztribúció szakértőjeként a korszerű hálózatépítésre koncentrál. És most már a Csoporthoz tartozik a SIPHON Networks is, amely az UC-megoldások és a technológia integrációja terén kapott kitüntetést. Mindhárom vállalat bizonyította már a tapasztalatát a világklasszis beszállítóktól származó innovatív technológiai megoldások biztosításában. Ráadásul hasonlóan eredményesen tevékenykedtek a beszállító partnerek és ügyfelek felé nyújtandó piaci növekedés elérésében. A Csoportnak 17 regionális irodája van szerte Európában, Közel-Keleten és Afrikában, amelyeken keresztül további országokat is kiszolgál. Forgalma meghaladja a 330 millió amerikai dollárt.

VÉGE

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Zycko
Annabelle Brown