Leadcapital Markets: Najnowsza marka firmy - TRADE.com - zaprasza branżę do korzystania z nowej platformy transakcyjnej

NIKOZJA, Cypr--()--Powiewem świeżości na rynku jest najnowsza marka Leadcapital Markets - TRADE.com. Zespół dokonał potężnej inwestycji w nową platformę, zaprojektowaną tak, aby konkurowała z MT4 i wprowadzała innowacyjne podejście do handlu.

Uruchamiając nową stronę TRADE.com, zastępca dyrektora ds. marketingu, Roei Gavish powiedział: „Nasza współpraca z IBs i podmiotami stowarzyszonymi pozwoliła nam na opracowanie nowej platformy WebTrader, która jest bardziej intuicyjna, wyposażona w potężne narzędzia analityczne oraz ponad 2000 instrumentów CFD w sześciu klasach aktywów. Jesteśmy przekonani, że ostatecznie udało nam się wprowadzić nowy sposób handlowania online pod postacią prostszej platformy, ze ściślejszym nadzorem prawnym i udziałem odpowiednich środków.”

„Dokładamy wszelkich starań, aby traderzy zawsze mieli dostęp do wszelkich informacji potrzebnych do podejmowania inteligentnych decyzji” mówił dalej Gavish odnosząc się do codziennego poglądowego wideo nagrywanego w celu odzwierciedlenia nastrojów przed sesją, aktualnych wiadomości podawanych w czasie rzeczywistym oraz 5 poziomowego kształcenia.

Aktywne podejście do handlu online jest poparte globalną kampanią marki, która pojawi się w czwartym kwartale 2016 roku. „Chcemy opowiedzieć naszą historię, historię firmy, która inaczej podeszła do handlu online i przeniosła go na wyższy poziom, otwierając się na ludzi z różnych środowisk i z całego świata, 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu” mówił Gavish.

Promowana hasłem, „Dla każdego, zawsze i wszędzie”, strona TRADE.com poszerza tradycyjne obszary działania czyli tereny Azji, Europy kontynentalnej i Bliskiego Wschodu o prężne regiony Skandynawii, a wszystko dzięki ofercie dostępnej w 24 językach. Jednak masowe udostępnienie transparentnego handlu nie kończy się na tłumaczeniach, gdyż TRADE.com posiada również aplikacje do pobrania i wykorzystania na wszystkich urządzeniach, co jest spełnieniem obietnicy zawartej w części „zawsze i wszędzie” sloganu marki.

Oczywiście, jak to bywa w przypadku każdej nowej marki rynek zawsze powie sprawdzam w odniesieniu do poświadczeń i zgodności z prawem, dlatego firma Leadcapital Markets zatrudniła zespół ekspertów ds. zgodności z prawem, który zajmuje się objęciem nadzorem prawnym marki TRADE.com. Wśród jego zadań było przeprowadzenie rejestracji firmy u wszystkich 27 europejskich regulatorów finansowych usług transgranicznych. Roei Gavish dodaje, że „firma kładzie nacisk na przestrzeganie prawa, które spełnia wymagania współczesnych uregulowań i przez bezustanny kontakt z zespołem ekspertów zapewnia wszystkim klientom pewność, że handlowanie na platformie jest bezpieczne i pozytywne.”

TRADE.com jest marką LeadCapital Markets i znajduje się pod nadzorem prawnym CySEC.

lub na stronie: www.trade.com

Leadcapital Markets